PREVENCIJA KATASTROFE

Gostovanje u Beogradu: Amy Winehouse zauzela cijeli kat u hotelu i zabranila alkohol

Menadžeri problematične pjevačice zatražili su od hotela rezervaciju cijelog kata te naredili da na njemu nema ni kapi alkohola u mini-barovima

BEOGRAD - Amy Winehouse, slavna soul pjevačica, napokon je izašla iz bolnice i sigurno dolazi na svoj koncert u Beogradu koji će se održati 18. lipnja, priopćio je menadžer problematične umjetnice.

Poznato je kako pjevači imaju neobične zahtjeve za domaćine prije svojih nastupa, no Amy se i ovaj puta ističe kao vrlo neobična.

Naime, menadžer je za pjevačicu i njezinu pratnju zatražio rezervaciju cijelog kata hotela. No, zatražio je i da na tome katu nema ni kapi alkohola u mini-barovima ili bilo gdje drugdje te da osoblje hotela ne dostavlja alkohol na poziv.

Organizatori koncerta i ranije su se susretali s neobičnim zahtjevima, no ovaj je potpuna suprotnost od biločega prije viđenog.

Menadžeri svoj potez opravdavaju Amynim dobrobitom te žele da njezina turneja bude maksimalno usmjerena na muziku. Istaknuli su kako je njihov zahtjev vrlo logičan pošto je Amy nedavno završila u jednoj londonskoj klinici na rehabilitaciji od alkohola, a liječenje će nastaviti i kroz kućnu njegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 09:29