ISPRAVAN POSTUPAK

VIDEO Amy Winehouse odbila novac za nastup u Beogradu i otkazala dio turneje

Obožavatelji u Istanbulu i Ateni neće imati prilike vidjeti Amy. Njen se nastup očekuje tek 8. srpnja u Španjolskoj

Amy Winehouse poprilično je razljutila obožavatelje koji su stigli na njen koncert u Beogradu, ali za pijane scene i to što nije zapjevala praktički niti jednu pjesmu odlučila je ne tražiti novac, piše Daily Mail .

Prvotno je željela tražiti puni iznos novca jer je ispunila sve što je stajalo u ugovoru, a to je da stigne na vrijeme i provede na pozornici najmanje 70 minuta.

- Došla je na vrijeme i bila na pozornici koliko treba. Ne možemo ništa učiniti - rekao je glasnogovornik promotora koncerta.

No njen je glasnogovornik rekao kako Amy neće tražiti ništa za svoj nastup jer žali zbog svega što se dogodilo i smatra kako ne bi bilo u redu to učiniti.

Otkrio je i kako su učinili sve kako bi joj onemogućili alkohol. Na cijelom katu hotela koji je unajmila povodom koncerta, bio je zabranjen alkohol. Nije ga bilo u sobama i nije ga se moglo naručiti. Ali Amy je našla načina kako izbjeći kontrole i opiti se.

Pratili su je čak i liječnici iz klinike za liječenje od ovisnosti, u koju se prijavila samo tjedan dana prije početka svjetske turneje. No i njih je uspjela izbjeći.

Svjesna kako nije u najboljem stanju, baš kao što su svjesni i svi koji rade s njom, odlučeno je odgađanje nadolazećih koncerata u Istanbulu i Ateni. Sljedeći nastup planira se tek 8. srpnja u Španjolskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 11:23