BIZNIS U FUŠU

Despina i Mladen Petrić u Zürichu otvaraju ekskluzivni butik

Prodavat će kolekcije dizajnera iz Kalifornije, Italije, Španjolske...

ZAGREB - Hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić i njegova supruga Despina planiraju do kraja svibnja u Zürichu otvoriti ekskluzivni butik s dizajnerskom odjećom.

Budući da su supružnici veliki zaljubljenici u skupe krpice i vjerni pratitelji modnih trendova, odlučili su otvoriti butik u kojem će se prodavati kolekcije međunarodno priznatih dizajnera iz Kalifornije, Italije i Španjolske, modne marke koje glamurozan nogometni par voli, ali trenutno nisu dostupne nigdje u Švicarskoj.

- Mladen i ja volimo modu, ali će butik više biti moje područje. Cilj nam je privući prvenstveno ženske mušterije - otkrila je privlačna Despina švicarskim medijima te dodala kako su odlučili butik nazvati Deca, što na grčkom znači 10, a to je ujedno i broj kojeg Pertić nosi na dresu svog kluba Hamburger SV.

Petrić i 27-godišnja Grkinja dugo su tragali za pravom lokacijom za butik, a iako Mladen živi s Despinom i njihovom kćerkom u Hamburgu, supružnici su odlučili u svijet mode uploviti upravo u Zürichu.

Despina i Mladen upoznali su se prije sedam godina na navogodišnjem slavlju, kada je nogometaš također slavio i svoj rođendan. Romantična priča započela je rođendanskim poljupcem, a nastavila se vjenčanjem u rujnu 2007. godine. Par je je godinu dana kasnije dobio svoju prvu prinovu, kćer Melinu Charlize.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:59