FINALE U HAMBURGU

Mladen Petrić osvećuje Dinamo u Europskoj ligi

U četvrtak se igraju prve utakmice osmine finala Europske lige, uzvrati su za sedam dana
Hamburg SV's coach Bruno Labbadia (R), assistant coach Eddy Soezer and Mladen Petric (L) smile following their victory over Rapid Vienna in their Europa League soccer match in Hamburg December 2, 2009. REUTERS/Christian Charisius (GERMANY SPORT SOCCER)
 Reuters

ZAGREB - Mladen Petrić se oporavio od želučanih problema i predvodit će napad HSV-a u četvrtak navečer protiv Anderlechta, u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

Nijemci bi ovo natjecanje shvatili ozbiljno i da se finale ne igra u Hamburgu, ovako im je zapravo pritisak samo veći. Od ostalih naših nogometaša, Ante Rukavina i Mario Galinović bit će na klupi Panathinaikosa protiv Standarda.

Po trofejima je derbi ogled Benfice i Marseillea, no mnogi takozvani mali europski klubovi baš u ovom natjecanju vide svoju prigodu za ulazak u povijest, poput Fulhama, koji je u prošlom kolu izbacio branitelja naslova Šahtjor, te Wolfsburga, Rubina, Lillea.

Također, mnogima koji su već osvajali eurokupove mogući bi ulazak u finale spasio sezonu, pa čak i bivšim europskim prvacima poput Liverpoola ili Juventusa.

Europska liga, prve utakmice osmine finala:

HSV - Anderlecht (19h)

Rubin - Wolfsburg (19h)

Atlético (M) - Sporting (19h)

Lille - Liverpool (19h)

Panathinaikos - Standard (21.05h)

Benfica - Marseille (21.05h)

Juventus - Fulham (21.05h)

Valencia - Werder (21.05h)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 16:09