ZVIJEZDE NE PJEVAJU

Đani: Više nikad neću nastupati u ‘Zvijezde pjevaju’!

Nakon tri godine počeo sam se osjećati kao u zatvoru, nisam mogao putovati, kaže Đani
 HTV

ZAGREB - Iduće godine ne namjeravam sudjelovati u showu jer sam se nakon tri godine počeo osjećati kao u zatvoru, nisam mogao nigdje otputovati, ni poslovno ni privatno - rekao je pjevač Đani Stipaničev nakon što su sinoć on i njegova partnerica, fotografkinja Mare Milin, ispali u petoj emisiji showa HTV-a “ Zvijezde pjevaju ”.

Stipaničev je objasnio svoju odluku jednostavnom činjenicom da mu je sve postalo prenaporno i tijekom godina nije uspio odraditi sve ono što je planirao i iako je tijekom showa upoznao puno dobrih ljudi, ipak se iduće godine ne vraća.

I prije bio nezadovoljan

Šibenčanin do ove odluke nije došao samo zato što je ovaj put ranije nego prethodnih godina ispao iz showa, iako kaže da je jako razočaran neobjektivnošću žirija.

- Prvi put u tri godine sudjelovanja u showu bio sam nezadovoljan žirijem i uopće se ne slažem s komentarima njegovih članova. Raspričali su se o energiji kao da smo u fitness klubu, a ne pjevačkom natjecanju. Iako nisam htio polemizirati na pozornici kao uvrijeđena mlada, posebno me pogodio komentar da sam opet ubacio operetu u izvedbu.

Ja mogu implementirati svoj glas u raznim žanrovima i nakon 15 godina rada u glazbi, pomalo me uvrijedilo ubacivanje komentara o opereti. Mislim da sam u cijelom životu otpjevao samo tri operete - objasnio je Đani.

Dosad imali argumente

I njegova partnerica Mare Milin razočarana je žirijem, za koji kaže da su se u prethodnoj emisiji “razbahatili” s ocjenama, pa da su onda krenuli biti stroži te da su im ona i Đani poslužili kao “fini plišani otirač”.

- Posebno me pogodila ‘šestica’ Rajka Dujmića. Prvo mi je rekao da sam se pustila s lanca, a onda nam je dao ocjenu koja je u rangu manje slušno nadarenih kandidata. Činjenica je da smo mi bili dobri, a nismo dobili nijednu pozitivnu kritiku. Iako su dosad sve kritike bile argumentirane, ovaj put su nas popljuvali, a nismo bili tako loši. Krajnje sam spontana dok nastupam, nisam profesionalna glumica kao neki, a nakon nastupa su nam rekli da glumimo rock. Nikad nisam glumatala niti ću to ikada raditi - poručuje Mare Milin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 03:47