ZVIJEZDE PJEVAJU

FOTO: 'Vrijeme je za gradele, ostali su samo najbolji'

Ines Bojanić i Giuliano Đanić napustili su show. Dok će Splićanin odvesti djecu na spektakl s dinosaurima, mlada glumica zahvaljuje matičnom kazalištu što je imala priliku sudjelovati u showu

ZAGREB - Giuliano i njegova pjevačka partnerica Ines Bojanić ove su subote otpjevali svoje dvije posljednje pjesme, a ispadanjem iz showa Zvijezde pjevaju nisu nimalo iznenađeni.

- Morali smo izletit, ostala su tri najbolja pjevačka para i ja nikome ne zamjeram što smo napustili show. Sada se samo želim odmoriti i s djecom otići pogledati dinosaure u Areni - izjavio je iscrpljeni Giuliano nakon naporne večeri i dodao kako će idućih nekoliko tjedana samo spavati i baciti se na gradele. Pjevač je imao samo riječi hvale za svoju partnericu; smatra da je Ines ove subote bila pjevački najbolja do sada. Giuliano se osvrnuo i na preostala tri pjevačka para.

- Svašta se može dogoditi. Nitko nije favorit za pobjedu jer se ni jedan par nije tijekom showa iskristalizirao kao najbolji. Kroz emisije svaki put je netko drugi iskočio pa bilo koji par može odnijeti pobjedu - otkrio je pjevač. Mlada glumica Ines Bojanić dijeli mišljenje svog partnera te je, bez obzira na kritike žirija, zadovoljna.

- Apsolutno sam zadovoljna svojim nastupom, a ispadanje se moglo očekivati. Svi preostali amateri pjevači glasovno su bolji od mene, pogotovo Tamara koja ima predivan baršunasti glas. Iskreno, nisam očekivala da ćemo tako daleko dogurati - izjavila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 03:51