THOMAS COEX Afp
NAVIJAT ĆE ZA MODRE

Nikad nije zaboravio Hrvatsku i Dinamo, a evo što zvijezda kaže o derbiju na Poljudu: ‘Bit ću pod stresom‘

‘I Dinamu i Hajduku će cijela sezona stati u dvije utakmice koje se igraju u razmaku od pet dana‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. ožujak 2024. 09:30

Dani Olmo dao je veliki intervju za Sportske novosti. Naravno, nije moglo ni bez Dinama za kojeg Olmo ima samo lijepe riječi.

- Znate, ono što sam sad, standardni igrač Leipziga i španjolske reprezentacije, donio mi je Dinamo. Dinamo je zaslužan što sam postao ovakav igrač. To nikad neću zaboraviti, to se ne zaboravlja. Jasno je da sam odlaskom u Leipzig, u Bundesligu, postao bolji igrač, da želim biti još bolji, ali u Maksimiru su bili moji igrački korijeni, tamo sam počeo igrati seniorski nogomet, da bih uz svoj trud došao do ove razine.

image

Dani Olmo

Francesco Scaccianoce/ipa/ipa/profimedia

Što kaže o dva velika hrvatska derbija Hajduka i Dinama na Poljudu?

- Velika je borba za naslov prvaka u Hrvatskoj, bit će jako zanimljivo gledati utakmice Hajduka i Dinama u Splitu. Oni koji vole nogomet, mislim da će uživati. Kod mene je drukčije, jer ja navijam za Dinamo, pa ću biti pod stresom. Gledat ću obje utakmice ako ću moći. I Dinamu i Hajduku će cijela sezona stati u dvije utakmice koje se igraju u razmaku od pet dana. Prvenstveni derbi će za poraženu momčad vjerojatno značiti da ispada iz trke za naslov prvaka, a u Kupu poraženi ispada definitivno, tu nema više popravka. Ja se nadam da će Dinamo odigrati dobro, da će pobijediti u obje utakmice, da će uzeti i prvenstvo i Kup.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. ožujak 2024 11:51