ZVIJEZDA PINKA

Šok u Beogradu: Omiljena voditeljica pronađena mrtva u 46. godini života, Hitna je stigla ali...

Proslavila se na kultnom emisijom na Pink televziji i majka je dviju kćeri

Bojana Janković

 Instagram/_bojaaana__/

Voditeljica Bojana Janković (djevojački Nikolić) pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, piše Kurir. O njezinoj smrti obaviješteno je Više javno tužiteljstvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Na tijelu nisu vidljivi tragovi nasilja.

Neslužbeno doznaju iz Kurira kako je hitna pomoć stigla oko 19 sati u petak i potvrdila da je voditeljica preminula. Tijelo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu.

Bojana se proslavila u kultnoj Pinkovoj emisiji „City”. Bila je u braku s frontmenom rep sastava Beogradski sindikat Ognjenom Jankovićem. Zajedno su posljednji put viđeni 2022., a nakon toga su se sporazumno razveli nakon 15 godina braka i ostali u dobrim odnosima te brinuli o svoje dvije kćeri. Prema njezinim objavama na društvenim mrežama, bila je bliska sa svojom obitelji.

Njezina posljednja objava na Instagramu mnoge je rastužila jer je čestitala 15. rođendan svojoj kćeri objavivši njezinu fotografiju.

Novinarsku karijeru Bojana je započela na BK televiziji. Nakon toga je uređivala i vodila emisije na Metropolisu i Pink TV-u. Radila je i u PR-u na projektima zaštite životne sredine i europske integracije, pišu srpski mediji. Godine 2014. vratila se pred kamere nakon duže pauze. Vodila je emisiju „Tačno u 1” na TV Prva, a potom emisiju „City” na Pinku.

„Povratak novinarstvu, mojoj, na prvom mjestu, ljubavi, pa tek onda profesiji, nije slučajno. To je posljedica ogromne želje da radim ono što me najviše ispunjava, čini sretnom i profesionalno izaziva”, rekla je svojedobno, piše Glossy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:31