ŠTO SE DOGODILO?

Čeka se policiju da rasplete misterij smrti slavne srpske voditeljice, sestra blizanka neutješna: ‘Nas dvije znamo...‘

Ivana i Bojana su bile voditeljice, ali su se povukle s televizije, a dijele i poznatog bratića manekena Vladimira Vuksanovića

Sestre Bojana i Ivana

 Instagram/_bojaaana__/

Voditeljica Bojana Janković (djevojački Nikolić) pronađena je sinoć mrtva u stanu u Beogradu. Posebno je to shrvalo njezinu sestru blizanku Ivanu koja je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva i podijelila emotivne riječi.

„Oduvijek i zauvijek, Ika Boka. Živjet ćeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sjećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podijeliti s tobom, svaki osmijeh ćeš osjetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrijednim. Živjet ćeš u mojoj duši zauvijek... Nas dvije to znamo”, napisala je Ivana, donosi Blic.

Kako pišu srpski mediji, obje sestre bile su popularne voditeljice Pinka i proslavile se u emisiji „City”. Ivana je čak sudjelovala u realityju „Veliki brat”, a onda su se povukle s malih ekrana. Ivanin suprug bio je bivši odbojkaš Edin Škorić s kojim ima sina i kćer, ali su se razveli.

Bojana i Ivana imaju poznatog bratića, što se saznalo u javnosti tek 2012. godine kad je on sudjelovao u srpskom „Survivoru”. Maneken Vladimir Vuksanović potvrdio je da je Bojanin „brat”.

„Točno je da su mi Ivana i Bojana sestre. Moj otac i njihova majka su rođeni brat i sestra”, otkrio je tada. Vladimir je javnosti poznat i po tome što je 2012. bio u vezi s popularnom pjevačicom Natašom Bekvalac, a godinu kasnije ju je zaprosio. Taj turbulentni odnos prekinuo se nakon dvije godine.

Bojana je bila 15 godina u braku s poznatim redateljem i frontmenom rep sastava Beogradski sindikat Ognjenom Jankovićem s kojim ima dvije kćeri.

„I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me”, rekao je kratko za Telegraf.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:31