LIJEPA NIJEMICA

Jedna od najljepših na svijetu slavi 51. rođendan: Mladolikom izgledu pridonijeli su i 16 godina mlađi muž te sati divljeg seksa

Sa suprugom imam beskrajan, vruć i divlji seks, priznala je jednom prilikom Heidi Klum

Tom Kaulitz i Heidi Klum

 /Profimedia

Znamo, zvuči nevjerojatno, ali istina je: Heidi Klum danas slavi svoj 51. rođendan. Najljepša Njemica, koja modnom scenom vlada od 1998. godine kada se premijerno pojavila na naslovnici Sports Illustrateda, rođena je 1. lipnja u Bergish Gladbachu.

Majka joj je bila frizerka, otac je radio u kozmetičkoj industriji, a u svijetu modela završila je slučajno kada se kao klinka javila na natječaj časopisa ‘Petra‘ koji je tražio nove modele za kupaće kostime. Nakon toga pobijedila je na njemačkom izboru ljepote i preselila u New York gdje je postala prva Njemica koja je nosila kreacije Victoria‘s Secreta i postala ambasadorica tog brenda. Uz slavu je, jasno, došlo i bogatstvo: Forbes procjenjuje da je u prvih deset godina rada za Victoria‘s Secret zaradila oko 20 milijuna dolara.

image

Heidi Klum

Thecelebrityfinder/mega/The Mega Agency/Profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia

Heidi se okušala i kao glumica, pa se tako pojavila u serijama ‘Seks i grad‘, ‘Očajne kućanice‘, kao i u filmovima ‘Oceanovih 8‘ i ‘Vrag nosi Pradu‘. Posljednjih godina sutkinja je u televizijskom spektaklu ‘America‘s Got Talent‘.

U ljubavi je imala manje sreće nego u poslu. Nakon brakova s Ricom Pipinom i talijanskim bogatašom Flaviom Briatoreom zaljubila se u glazbenika Seala, s kojim je dobila troje djece, ali ljubav je pukla prije dvanaest godina. Utjehu je pronašla prvo u aferi sa svojim zaštitarom Martinom Kirstenom, potom u romansi s Vitom Schnabelom, da bi 2018. godine objavila kako je u vezi s 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom iz grupe Tokio Hotel, za kojeg se udala 2019. godine i s kojim održava, ističe, ‘vruć‘ seksualni život.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Instagram/heidi Klum/

- Sa suprugom imam beskrajan, vruć i divlji seks. Nije mi to problem. I inače mislim da je ženi lakše nego muškarcu, muškarac mora biti puno izdržljiviji. Moj suprug to jest, nas dvoje sate i sate provodimo u spavaćoj sobi - otkrila je Heidi koja svoj dobar izgled prvenstveno duguje doživotnoj dijeti. Manekenka dnevno pojede tek 900 kalorija, a to je, veli, njen izbor.

image

Heidi Klum

Instagram/heidi Klum/

- Sretna sam tko sam i kako mi je. Da nisam, promijenila bih to. Nosim hlače koje želim nositi i živim život kako hoću - istaknula je Heidi koja teži 62 kilograma, a visoka je 175 centimetara.

Mediji još uvijek nisu objavili na koji će način supermodel proslaviti svoj 51. rođendan, ali podsjećaju kako je lani upriličila kostimiranu zabavu inspiriranu Velikim Gatsbyjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 15:06