TOPLINSKI UDAR

Ovo su fotografije koje obilaze svijet: Heidi (51) se sunčala u bikiniju, a onda se odlučila raskomotiti...

Heidi je ranije ovog mjeseca proslavila svoj 51. rođendan, a posve je jasno da su za nju godine samo broj

Heidi Klum

 Profimedia/

Kakav je to samo prizor bio u Italiji! Njemački supermodel Heidi Klum priuštila je fanovima prizor za pamćenje kada se skinula u toples na plaži na Sardiniji.

Ikona modnih pista uživala je u prekrasnom, sunčanom danu sa svojim 34-godišnjim suprugom Tomom Kaulitzom i 20-godišnjom kćeri Leni. A onda je u jednom trenutku odlučila skinuti gornji dio kupaćeg kostima te je temperatura postala još užarenija dok se odmarala na ležaljci pokraj svog dragog.

image

Heidi Klum

Profimedia/
image

Tom Kaulitz i Heidi Klum

Cobra Team - Frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team - Frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Heidi je ranije ovog mjeseca proslavila svoj 51. rođendan, a posve je jasno da su za nju godine samo broj. Ljepotica je izgledala vrlo zaljubljeno dok se mazila sa svojim suprugom na ležaljkama, a pritom su s ljubavlju gledali jedno u drugo.

Podsjetimo, manekenka i rocker iz benda Tokio Hotel u braku su od 2019., a to što je starija od njega 16 godina ne predstavlja im nikakav problem.

image

Tom Kaulitz i Heidi Klum

Profimedia/

"Imam 50, a ne više 20. Nisam mlada djevojka koja još ništa nije iskusila ili nema pojma o životu. Za mene vrijeme neće stati i Tom me nikada neće sustići. Uvijek ću biti 16 godina starija i toga sam svjesna", rekla je prošle godine u intervjuu za britanski Glamour.

"Znam da ću izgledati starije od njega. Možda će mi to biti problem za 10 godina, možda mu se tada to neće sviđati. Za 20 godina imat ću 70. Volim planirati unaprijed i razmišljati o budućnosti, ali sad uživam sa suprugom ovdje i sada", dodala je.

Inače, Heidi je prije Toma bila u braku s frizerom Ricom Pipinom od 1997. do 2002., a onda i s pjevačem Sealom, od 2004. do 2015. S talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom dobila je kćer Leni, a sa Sealom ima sinove Henryja (18), Johana (17) i kćer Lou (14).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 15:06