ZVIJEZDE PJEVAJU

Meštar i Žanamari oprostili se od showa!

U trećoj ovosezonskoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' ispali su Davor Meštrović i Žanamari Lalić. Iako su bili možda i najbolji dosad, to se pokazalo nedovoljnim za dalje. Izbor pjesme i ovaj puta se pokazao problematičnim. Hus je primijetio kako pjesma Prljavog kazališta 'Mi plešemo' nije rock, nego ska. I ovaj put su mu pokušali objasniti kako sudionici showa dobivaju prijedlog pjesma koje mogu pjevati u zadanom žanru, no Hus je ostao neumoljiv.

'Nije mi žao što sam ovdje, ali mi je žao što sam ispao', rekao je Davor.

Led su probili Viktor Drago i Natali Dizdar. Zahvaljujući veselom countryju, koji je bio zadana tema, modni stilist i esteta Viktor otkrio je, kako je rekao, 'seljačinu u sebi'. Žiri je pohvalio napredak koji su pokazali i ležernost izvedbe.

Tamara Loos i Marko Tolja pokazali su standardnu uigranost, a plusevi od strane žirija bili su upućeni Tamari, koja je bezvremensku skladbi Janis Joplin iznijela solidno, a čak je uspjela dodati i 'nešto svoje'.

Ana Vilenica i Jacques Houdek postavili su ljestvicu visoko, pa iako su odabranu skladbu otpjevali skoro pa besprijekorno, žiri je imao neke sitne zamjerke.

Par koji je protekle subote za dlaku izbjegao ispadanje, Mare Milin i Đani Stipaničev iznenadili su žiri svojim nastupom, i to u pozitivnom smislu. Najveće pohvale su dobili zbog pozitivnog stava i svijesti o tome što pjevaju. Žiri je sve to pokazao i ocjenama.

Ines Bojanić i Giuliano večeras su pokazali kako je energija koja se ulaže u pjesmu ponekad važnija od količine vremena koje se potroši na uvježbavanje. Ujedno, žiri je pohvalio i točnost izvedbe. Kada se to sve zbroji, dobije se broj bodova: 32.

Boris Mirković i Ivana Husar pokazali su se vrlo hrabrima. Izabrali su pjesmu koje su se čak i stariji članovi žirija teško mogli prisjetiti, što možda nije nagrađeno posebnim bodovima, ali nije niti kažnjeno. Boris i Ivana bili su standarno odlični što je pokazala i izvedba koja je bila jedna od boljih večeras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 01:32