NOVO RUHO

FOTO: PIRELLI NAPRAVIO POVIJESNI ZAOKRET Čekali ste novi kalendar i gole ljepotice? Pripremite se za neviđeno uzbuđenje

 Pirelli

Ako očekujete da ćete i sljedeće godine sliniti nad fotografijama golih manekenki u Pirellijevom kalendaru , prevarili ste se. Fotografije su doduše jednako izazovne i seksi, no Pirelli je napravio veliki zaokret u estetici pa će vas umjesto savršeno isklesanih tijela dočekati ‘stvarne žene’ koje osim svojim izgledom impresioniraju svojim postignućima.

Kalendar, poznat po golišavim fotkama poznatih modela, za 2016. godinu donosi fotografije nekih od najljepših, ali i najuspješnijih žena svijeta. Među njima su komičarka Amy Schumer, teniska zvijezda Serena Williams, redateljica Ava Duvernay, pjevačica i aktivistica Patti Smith, Yoko Ono, 65-godišnja spisateljica i kritičarka Fran Lebowitz te mnoge druge.

Prekrasne crno-bijele portrete fotografirala je jednako slavna Annie Leibovitz koja je rekla da je ovo svakako odmak od uobičajenog Pirellijevog kalendara obzirom da je jedina profesionalna manekenka u novom izdanju Natalia Vodianova koja je jednako poznata po svom humanitarnom radu.

‘Kad me Pirelli kontaktirao, rekli su mi da žele nešto drugačije. Predložili su da fotografiram žene koje su se po nečemu istaknule u svojim profesijama. Oko toga smo se složili, no idući cilj nam je bio da pritom budemo izravni. Željela sam fotografije koje prikazuju žene točno onakve kakve jesu’, rekla je Leibovitz.













1981 doğumlu ünlü tenisçi Serena Williams 2016 Pirelli Takvimi'nde! #SerenaWilliams for #PirelliCalendar

Fotografiju objavljuje Ece Vahapoglu (@ecevahapoglu) Stu 30, 2015 u 10:00 PST





A na ovom linku možete pogledati kako su Pirellijevi kalendari i njihove ljepotice izgledali posljednjih 50 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 12:40