UIGRANI LIVE

VIDEO: ROLIN HUMES SLAVI PETI ROĐENDAN KONCERTOM U SAXU Ne propustite nastup odličnih bluzera uz goste Bebè na Volè

 YouTube screenshot

Na krilima prošlogodišnjeg albuma 'Rolin Humes presents Rolin Blues' i nedavno predstavljenog novog singla i spota 'I don't know', Rolin Humesi vas pozivaju na svoj do sada najveći zagrebački koncert koji će održati u subotu, 2. travnja, u Saxu povodom pet godina postojanja benda! Kao poseban gost benda večer će otvoriti sjajni Bebè na Volè. Cijena karte je 20 kuna i moći će se kupiti isključivo na ulazu Saxa na dan koncerta.

Rolin Humes su pop/rock/blues četvorka koja je izdala dva hvaljena albuma i svirala po raznim zemljama poput Njemačke, Slovačke, Rumunjske, Srbije, Austrije itd., a posebno treba istaknuti američku turneju i nastup na International Blues Challengeu u Memphisu.

Također su osvojili ukupno osam nagrada na raznim natjecanjima i festivalima. Prošle godine odsvirali su preko 60 koncerata što je bend neizbježno učinilo i izuzetnom uigranom live atrakcijom! Pratite ih na Facebooku i YouTubeu .

Bebè na Volè, odnosno Adam Semijalec, je glazbenik, skladatelj i izvođač koji živi i radi u Zagrebu. Član je Hrvatskog društva skladatelja. Autor, izvođač i osnivač OOUR-a. Kao glazbeni suradnik i skladatelj surađuje i s drugim hrvatskim koreografima i kazališnim grupama. Kao Bebè na Volè, izvodi one-man-band blues koncerte po hrvatskim i inozemnim klubovima i festivalima, te izdaje autorske albume za nezavisni EGOBOO.bits. Pratite ih na Facebooku .

Osnivač je i član benda Gloft. Snimao, nastupao i surađivao je s brojnim hrvatskim glazbenicima. Dobitnik je nagrade Status Hrvatske glazbene unije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 11:26