FILMSPLASH

14. SEASPLASH FESTIVAL UGOSTIT ĆE FESTIVAL DOKUMENTARNOG ROCK FILMA 'DORF' Dva će festivala surađivati pod zajedničkim nazivom 'R znači reggae'

 Seasplash Festival

Na 14. Seasplash festival koji će se održati od 21. do 24. srpnja u tvrđavi Punta Christo pored Pule dolazi i Festival dokumentarnog rock filma DORF. Vrijedni urednici DORF-a ovu sezonu provest će na putu kako bi obilježili 10 godina rada festivala, a u Puli će zastati kako bi prikazali filmove i održali prateće aktivnosti u sklopu FilmSplash programa i to pod zajedničkim nazivom 'R znači reggae'.

Organizatori Seasplash festivala objavili su četvrti kratki film s najboljim trenucima prošlogodišnjeg izdanja u kojem se dokumentarist David Tešić pozabavio se večernjim dijelom festivalskog programa i pozitivnim ugođajem plesnih podija i prostora ispred glavne pozornice.

Ostatak kratkih filmova s prošlogodišnjeg festivala možete pogledati ovdje .

Do sada potvrđeni izvođači koji će nastupiti na ovogodišnjem Seasplash festivalu su Don Letts, Abassi Hi Power, Dub Invaders (High Tone Crew), Dubateers feat. Brother Culture, Warrior Charge Soundsystem, Digitron Sound System, Botza Sound System, Bass Matters Soundsystem, Munchies Sound System, Saso Mange Soundsystem i Barabadub Sound System.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 09:20