Antonia Ćosić uskoro se vraća na posao

 PRIVATNI ALBUM
VJERNA DALMACIJI

Svaki njezin badić ima priču i svoju pjesmu: Poznata voditeljica za kraj ljeta odabrala retro model - savršeno joj pristaje

Televizijska voditeljica i magistrica psihologije Antonia Ćosić ovog je ljeta iz ormara izvukla retro kostime od kojih su neki - mamini.

Televizijska voditeljica i magistrica psihologije Antonia Ćosić ovog je ljeta iz ormara izvukla retro kostime od kojih su neki - mamini.

Kad je o badićima riječ, obično se misli da je manje - više. Ali poznata televizijska voditeljica i magistrica psihologije Antonia Ćosić, koja ljeto provodi na jadranskoj obali, o tome ima svoje izdvojeno mišljenje. Njezina ljetna turneja uključivala je provode u Splitu, Zadru i Podstrani, a uoči povratka na posao svoje je fanove na Instagramu počastila fotografijama u retro modelu koji joj savršeno pristaje.
"Kit se opet nasukao, ovog puta s novom plejlistom", napisala je Antonia Ćosić, voditeljica HRT-a, koja svaku svoju objavu, ovisno o atmosferi na fotografijama poprati novom pjesmom. Ovog puta bila je u velikoj dvojbi koju pjesmu izabrati, a dvoumila se između oca i sina Iglesiasa, čiji su hitovi idealni za atmosferu koja dočarava kraj ljeta.

image

Antonia Ćosić polako se oprašta od ljeta

PRIVATNI ALBUM
image

Antonia Ćosić dugo će pamtiti ljeto 2024.

PRIVATNI ALBUM

"Dok slušam Enriquea, razmišljam zašto je on ikad mogao pomisliti da će ostati u sjeni svog oca?! A onda se prebacim na Julia i pomislim - tko je taj Enrique", napisala je u objavi i dodala kako su otac i sin Iglesias izgradili svako svoje glazbeno carstvo. Premda im je glazbeni stil različit, isti senior i junior Iglesias isti su po tendenciji zavođenja, zaključila je Antonia Ćosić i za glazbenu podlogu svoje posljednje objave odabrala "Spanish Girl" Julia Iglesiasa.

image

Antonia Ćosić

PRIVATNI ALBUM
image

Antonia Ćosić uživa na Jadranu

PRIVATNI ALBUM

Svaki kupaći kostim Antonije Ćosić očito ima svoju priču i svoju pjesmu, a ovog ljeta ostala je bez svog najdražeg komada, koji je zaboravila na plaži na splitskim Bačvicama, pa mu je morala pronaći - dostojnu zamjenu u obliku maminog jednodijelnoj kostima iz osamdesetih godina.

Antonia tvrdi da njezina mama ima bolji ukus od nje i više stila, ali joj je svjedno godinama bilo neugodno odjenuti ga zbog dubokog dekoltea. "Dugo sam mislila da ću izgledati smiješno ako nosim nešto čemu nisam dorasla, ali sam na kraju shvatila da ne treba tako razmišljati. Ako mi se nosi, nosit ću ga, koga uopće boli briga? Svatko od nas ima neke svoje nesigurnosti, želje, ideale, snove..., ali je zapravo prava šteta i jedan jedini trenutak mora i sunca potrošiti na bilo što drugo osim gušta", kaže Antonia i zaključila kako je njezin moto ovog ljeta - "samo uživaj i pusti druge da uživaju".

image

Antonia Ćosić vjerna je Dalmaciji

PRIVATNI ALBUM
Linker
10. rujan 2024 16:08