Adam Sandler i supruga Jackie

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Obiteljski odmor

Adam Sandler uživa u društvu najvažnijih žena na mjestu čije mu je draži otkrio slavni kolega

Američki komičar ove godine slavi 21. godišnjicu braka sa suprugom Jackie Titone, s kojom odgaja kćeri Sadie i Sunny.

Američki komičar ove godine slavi 21. godišnjicu braka sa suprugom Jackie Titone, s kojom odgaja kćeri Sadie i Sunny.

Odličan početak godine američki komičar Adam Sandler, 57-godišnji glumac koji se proslavio ulogama u filmovima "Starci", "Tata od formata", "Moja lažna žena" i "Slučajni milijunaš" odlučio je proslaviti obiteljskim odmorom sa suprugom i kćerima u Italiji. Iza njega je premijera "Spacemana", u kojem se Adam Sandler prvi put okušao u žanru znanstvene fantastike, te snimanje komedije "Jay Kelly" redatelja Noaha Baumbacha u kojem s Georgeom Clooneyjem igra glavnu ulogu.

Adamu Sandleru i inače nije išlo loše: njegovo osobno bogatstvo procijenjuje se na više od 400 milijuna dolara, a 2020. je samo od Netflixa uprihodio 250 za snimanje četiri filma. Lani je sa zaradom od 73 milijuna dolara završio na prvom mjestu Forbesove godišnje liste najbolje plaćenih glumaca, i to ponajprije zbog super unosne stand-up turneje "Adam Sandler Live” i zarade od Netflixovog filma "Murder Mystery 2."

image

Obiteljski odmor u Santa Margherita Ligure, 35 kilometara jugoistočno od Genove

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako god, trenutačno se toliko uživio u ulogu tipičnog američkog turista da ne izlazi iz košulja s cvjetnim uzorkom, a sa suprugom Jackie Titone, te kćerima Sadie (17) i Sunny (15) uživa u mjestašcu Santa Margherita Ligure, koje se nalazi na pola puta između Portofina i Rapalla na obali Ligurskog mora. U njemu je 2018. snimio film hit film "Murder Mystery" s Jennifer Aniston u glavnoj ženskoj ulozi, a ostale ljepote Italije nahvalio mu je upravo George Clooney, koji se sa suprugom Amal vjenčao u Veneciji, te svako ljeto provodi u vili Oleandra na obali jezera Como.

image

Adam Sandler sa suprugom Jackie i kćerima Sadie i Sunny u Italiji

CLAUDIO MANGIAROTTI/SHUTTERSTOCK
image

Adam Sandler i supruga Jackie

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Adam Sandler će sa suprugom Jackie ovog ljeta proslaviti 21. godišnjicu braka, a lani se proslavio izjavom kako su dva desetljeća s istom ženom sto puta bolji od 50 prvih spojeva s različitim ženama. "Sretna ti 20. godišnjica našeg zajedničkog života, slatka moja Jackie! Ti si bila i zauvijek ostaješ najbolji dar u mom životu. Moje srce pripada tebi od prve sekunde kad sam te ugledao, a svakim te danom sve više volim, poštujem i cijenim. Nastavimo samo tako dalje dušo", napisao je glumac u objavi na svom Instagramu.

Adam Sandler i njegova supruga Jackie Titone su najbolji prijatelji glumice Jennifer Aniston kojoj svake godine za Majčin dan na kućnu adresu pošalju buket cvijeća zbog duge i mučne borbe s neplodnošću koju je vodila dok ju je čitav svijet optuživao da je zbog karijere žrtvovala majčinstvo.

image

Jackie, Adam Sunny i Sadie Sandler na premijeri filma ‘Spaceman‘ u Los Angelesu u veljači

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
02. lipanj 2024 17:02