DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Oprosti, draga

Zavedi me, razvedi me: Jedan detalj jasno otkrio što je s brakom Sylvestera Stallonea

Par je umalo odustao od dvadesetpet godina braka, navodno zbog rotvajlera kojeg Jennifer Flavin nije htjela u kući.

Par je umalo odustao od dvadesetpet godina braka, navodno zbog rotvajlera kojeg Jennifer Flavin nije htjela u kući.

Nedugo nakon što je Sylvesteru Stalloneu supruga dala drugu šansu, stigao je dokaz da je njima dvoje sve u redu. Holivudski glumac pojavio se dotjeran na večeri u otmjenom njujorškom restoranu Carbone, s vjenčanim prstenom na starom mjestu. Pratio ga je tjelohranitelj, a kad je Sly ugledao paparazze na ulazu u restoran namjestio je, čini se, lijevu ruku tako da se burma može uočiti bez problema. To je vjerojatno bila suptilna poruka supruzi Jennifer Flavin, kao da joj je htio reći: "Sve je u redu, draga. Prsten je tu!"

image

Burma je na starom mjestu.

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Još uvijek nije poznato čime joj je, osim sramotom tetovažom Butkusa, voljenog mastifa iz filma o Rockyju na mjestu gdje se nalazila njezina, digao živac? Golemi pas bio je ljubimac Rockyju Balboi u drugom nastavku filma, ali i Stalloneu u stvarnom životu. Uginuo je prije gotovo tri desetljeća, no glumac ga i danas pamti.

Voli krupne pasmine, stoga nije odolio rotvajleru Dwightu, piše Daily Mail. Supruga mu je, navodno, lijepo pojasnila da tako velik pas ne može u kuću, no ignorirao ju je. Svađa se razbuktala u tolikoj mjeri da su umalo odustali od dvadesetpetogodišnjeg braka. Njihove kćeri Sofia, Sistine i Scarlet stale su na maminu stranu.

On se neko vrijeme durio, prijetio da će kontaktirati odvjetnike za razvod, a kada je 19, kolovoza ove godine njegova supruga to doista učinila, shvatio je da je vrag odnio šalu.

image

Opet su sretni.

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nedavno su viđeni na kavi poslije kupovine namirnica u Calabasasu, Kalifornija, a on joj je u jednom trenutku stavio ruku na bedro. Smješkali su se, izgledali su sretno, kao da svađe nije bilo. Nije poznato kako je prošao rotvajler Dwight: je li se umilio gazdarici ili ga je glumac ipak morao udomiti?

Linker
16. svibanj 2024 01:49