Košarkaška utakmica njegovog sina nakratko je spojila posvađani par

 THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Žive na dvije adrese

U jeku bračne krize J.Lo i Ben Affleck snimljeni zajedno: Hladan susret govorio je više od riječi

Na školsku košarkašku utakmicu njegovog sina Samuela došli su odvojeno, odmjereno su se pozdravili, no jedan detalj ipak budi nadu da bi ipak mogli ostati zajedno.

Na školsku košarkašku utakmicu njegovog sina Samuela došli su odvojeno, odmjereno su se pozdravili, no jedan detalj ipak budi nadu da bi ipak mogli ostati zajedno.

Odmjeren poljubac u obraz ispred školske dvorane u kojoj je 12-godišnji Samuel Affleck nedavno odigrao košarkašku utakmicu, pokazuje koliko je dubok raskol između Jennifer Lopez i njezinog supruga, Bena Afflecka. Njegovom sinu iz prvog braka bilo je važno vidjeti cijelu svoju obitelj na tribinama stoga su mu otac i pomajka, koji su se dovezli svatko sa svoje adrese, htjeli pokazati koliko im je važan iako imaju ozbiljne probleme u braku. Na utakmicu 12-godišnjaka koji obožava svog tatu, došle su i njegova majka Jennifer Garner te baka Christopher Anne Boldt, majka Bena Afflecka koja je kasnije s bivšom snahom napustila događaj, piše Daily Mail.

Premda je poljubac Jennifer Lopez i njezinog supruga bio formalan, poslije utakmice prošetali su školskim parkiralištem do svojih automobila i u jednom trenutku uhvatili za ruke. To bi mogao biti znak da ne odustaju od braka, unatoč neslaganju koje je dovelo do toga da žive na odvojenim adresama: ona je ostala u njihovoj 60 milijuna dolara vrijednoj vili u Beverly Hillsu dok je on za 100.000 dolara mjesečno unajmio rezidenciju u Brentwoodu, dvije ulice dalje od doma bivše supruge Jennifer Garner i njihove djece, kćeri Violet (18) i Serafine (15) koja je u međuvremenu promijenila ime u Fin, te njihovog sina. Recimo i to da Jennifer Garner pokušava pomoći bivšem spasiti dvogodišnji brak s Jennifer Lopez: korektan odnos bivše i sadašnje supruge produbio je strah da se Ben ne vrati starom poroku, alkoholu. Poznato je da je dugo bio ovisnik: obje glumice opravdano strahuju da bi Ben mogao posegnuti za "čašicama ohrabrenja" suočen s izazovima u privatnom životu.

image

Hladan poljubac u obraz posvađanog bračnog para

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Primjerice, potkraj svibnja ove godine, ispratio je kćer Violet na maturalnu zabavu s limenkom piva u ruci, ostavljajući dojam da se "zaboravio" presvući u urednu odjeću. Srećom, na nedavnoj utakmici svog sina pojavio se pristojno odjeven: sa sobom je ponio osvježenje, limenku osvježavajućeg bezalkoholnog pića. Jako se trudio da tu limenku svi uoče, posebno njegova supruga.To bi mogao biti signal da se trudi ostati trijezan i pokazuje dobru volju ostati u braku. Potvrđuje to izjava osobe bliske bračnom paru, koju je potkraj prošlog tjedna objavio People. "Još uvijek stavljaju djecu na prvo mjesto, još uvijek su vrlo obiteljski orijentirani", izjavio je izvor magazina.

Dodajmo i to da je Jennifer Lopez otkazala svoju prvu sjevernoameričku turneje u posljednjih pet godina kojom je u srpnju trebala promovirati novi album "This Is Me... Now", prateći glazbeni film "This Is Me... Now: Ljubavna priča" te dokumentarac "Nikada ispričana najveća ljubavna priča". Otkazivanje ljetne turneje opravdala je željom posvetiti se obitelji.

"Potrebno mi je slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima. Molim vas, znajte da to ne bih učinila da ne osjećam da je to nužno. Obećavam da ću vam se iskupiti i da ćemo opet biti zajedno. Sve vas jako volim. Do sljedećeg puta", napisala je Jennifer Lopez na svojoj web stranici. S druge strane, čini se da je su projekti od kojih mnogo očekuje, podbacili. Prodaja ulaznica za otkazane, ljetne koncerte nije ispunila očekivanja njenog produkcijskog tima, album joj je prošlog mjeseca debitirao na razočaravajućem 38. mjestu na Billboard 200 ljestvice, a njen dugoočekivani znanstvenofantastični triler "Atlas" u kojem tumači naslovnu ulogu, dobio je loše kritike.

image

Ben Affleck, Jennifer Lopez i njegov sin Samuel Affleck
2022., u sretnijem razdoblju

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Kako piše Daily Mail, Bena Afflecka ljuti činjenica da ju njezin produkcijski tim prekomjerno forsira. Nije mu se svidjelo što je "njezina ekipa" potaknula iskoristiti njihovu privatnu priču u više projekata pokrenutih u isto vrijeme, zbog vlastite računice dok ona pritom financijski ispašta. Primjerice, u album, turneju i dva filma Jennifer Lopez uložila je vlastitih 20 milijuna dolara što joj se zasad nije isplatilo, piše Variety. Sukob Bena Afflecka s njeni timom prelio se u njihov privatni život, otprije opterećen oprečnim stavovima o sudjelovanju u holivudskom javnom životu i odnosu prema onome što bi trebalo biti samo njihovo. Poznato je što o tome misli holivudski glumac, redatelj i producent, njegovi tmurni izrazi lica na glamuroznim događanjima, primjerice, na prošlogodišnjoj dodjeli Grammyja, kao da su nagovijestili probleme koji su im ovog proljeća zakomplicirali brak. Hoće li nadvladati teško razdoblje i hoće li se glumac vratiti u obiteljski dom, pokazat će vrijeme.

Linker
03. lipanj 2024 20:03