Jennifer Lopez

 IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP
Što se to događa?

Shrvana Jennifer Lopez iznenada otkazala turneju: "Srce mi je potpuno slomljeno"

Pjevačica i glumica s nastupima je trebala krenuti u srpnju, no od toga ipak neće biti ništa.

Pjevačica i glumica s nastupima je trebala krenuti u srpnju, no od toga ipak neće biti ništa.

Latino divi Jennifer Lopez u posljednje vrijeme u privatnom životu ne cvatu ruže, strani mediji raspisali su se o problemima u njezinu braku s Benom Affleckom i da su na rubu razvoda, a sve to, kako se čini, prelilo se i na njezin posao. Naime, 54-godišnja pjevačica i glumica otkazala je svoju ljetnu turneju i to kako bi provela više vremena sa svojim bližnjima.

Jennifer je na turneju naziva "This Is Me... Live" trebala krenuti u srpnju, no od toga ipak neće biti ništa, što je i sama shrvana potvrdila. "Srce mi je potpuno slomljeno i shrvana sam što sam vas iznevjerila. Molim vas, znajte da to ne bih učinila da ne osjećam da je to apsolutno nužno. Obećavam da ću vam se odužiti i svi ćemo ponovno biti zajedno. Sve vas jako volim. Do sljedećeg puta", poručila je Jennifer u objavi koju je prenio Daily Mail.

image

Jennifer Lopez otkazala turneju

VALERIE MACON AFP

Nakon objave vijest snimljena je kako dolazi u plesni studio Mihran K. u Burbanku, pomalo iscrpljenog izraza lica gdje su je dočekali članovi njezinog tima i srdačno je grlili. Njoj blizak izvor izjavio je za Daily Mail kako je pjevačica tužna što odustaje od turneje, ali da mora biti kod kuće u ovom periodu: "Uzima si slobodno vrijeme kako bi bila s obitelji i bliskim prijateljima. Ovo je za nju bila vrlo teška odluka i žao joj je zbog njezinih obožavatelja."

image

Jennifer Lopez na Met Galu u New Yorku stigla je sama

ANGELA WEISS AFP

Dodao je i kako takva odluka nije donesena zbog slabije prodaje ulaznica jer je ona bila dobra u većini ključnih gradova i došlo je do dobrog porasta, iako isprava interes za njih nije bio očekivan. Kružile su glasine da se turneja nije dobro prodavala kad je bila predstavljena pod nazivom "This Is Me... Now", ali kada je njezin koncept promijenjen u turneju najvećih hitova naziva "This Is Me... Live", ulaznice su se počele jako dobro prodavati.

Jennifer je nedavno promovirala i svoj novi film "Atlas" koji je ostvario dobre rezultate. "Jennifer je ostvarila veliki hit sa svojim filmom Atlas, bio je broj jedan u cijelom svijetu, ona je ponosna na to i sada želi malo vremena kod kuće", izjavio je njoj blizak izvor. Doista, "Atlas", u kojem je glumila i producirala, bio je broj jedan u 55 zemalja, kao i u prvih deset od ukupno 93 zemlje u kojima se prikazuje.

Inače, Jennifer i Ben već neko vrijeme žive odvojeno i to dok on snima svoj novi film "Računovođa 2", no i dalje se viđaju i u kontaktu su, iako su nekoliko puta bili viđeni bez vjenčanog prstenja na ruci. Je li njihov brak uistinu u krizi pokazat će vrijeme, a uskoro ih čeka i njegova druga godišnjica.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez na premijeri filma "This is Me... Now: A Love Story"

ROBYN BECK AFP
Linker
01. lipanj 2024 10:45