SONY PICTURES/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Blizanci su u potrazi za ozbiljnijom vezom, a Bikove čeka ljubav na prvi pogled

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 20. do 26. lipnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 20. do 26. lipnja.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pred vama je razdoblje u kojem ćete otpustiti sve kočnice. Kada vas zavodljiva Venera pogurne u potragu za neodoljivim ljubavnikom, vaš pritajena erotičnost odjednom će se rasplamsati. POSAO Poslovna zbivanja donijet će vam mnogo razloga za zadovoljstvo, a namjeravate li započeti novi posao, projekt ili suradnju, Merkur će vam pomoći da to što kvalitetnije realizirate. KUŠNJA TJEDNA Mogli biste se naći u procjepu između profesionalnih i privatnih obaveza. Početkom tjedna trebat ćete izabrati između posla i druženja. PRILIKA TJEDNA Ukaže li vam se u petak prilika za honorarni posao ili zaradu od hobija, odmah zasučite rukave.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Činit će vam da je partner često odsutan u mislima i da manje razmišlja o zajedničkoj budućnosti. Sumnje bi vam mogle zamagliti viđenje trenutačne situacije, a probudit će se i ljubomora. POSAO Uvjerit ćete se u važnost dobre organizacije. Kad nahrupe iznenadni i neodgodivi zadaci, naći ćete se u velikom škripcu ako niste na vrijeme završili zaostale ili tekuće obaveze. PRILIKA TJEDNA Zanimljivim kreativnim rješenjima možete privući pažnju okoline.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete prilično zahtjevni pri izboru partnera. Uz intelekt i izgled, pucat ćete i na društveni status. No, kad naiđete na nekoga tko će u vama probuditi strast, to će vam postati sporedno. POSAO Odlikovat ćete se koncentracijom, mentalnom snagom, samopouzdanjem i zdravom ambicijom. Nastupat ćete kolegijalno, no nećete izgubiti iz vida one koji su vam konkurencija. PRILIKA TJEDNA Utorak je povoljan za aktivniji poslovni život i vraćanje određenih usluga.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Moguća je naklonost prema zauzetoj osobi ili pak prema partneru koji vam nije spreman uzvratiti osjećaje. Teško će vam pasti skrivanje emocija i spoznaja da imate tajni život. POSAO Živcirat će vas nestručnost pojedinih kolega, kao i administrativna ograničenja. Nemojte dopustiti da drugi primijete vašu zasićenost autoritetima i njihovim pretjeranim zahtjevima. PRILIKA TJEDNA Malo modne ekstravagancije pridonijet će porastu samopouzdanja i optimizma.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Upoznat ćete osobu koja će vas privući duhovitošću i nesputanošću. Ako ste zauzeti, morat ćete biti ugodniji sugovornik želite li postići sklad u ljubavnom životu. POSAO Bit ćete prodorni i izravni. Pokoja šala i provokacija olakšat će vam pristup, dok će oholost i naglost pokvariti početni dobar dojam. Poštena igra isplatit će se više nego manipulacije. PRILIKA TJEDNA Nađete li se u procjepu između srca i razuma, pokušajte slijediti intuiciju.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Opazite li da vam partner nešto prešućuje, nećete imati mira dok ne saznate o čemu je riječ. Ljubavni razgovori bit će kvalitetniji budete li ih vodili za stolom i tijekom objeda. POSAO Sporost ili propusti u poslovnoj evidenciji dovest će vas u nezgodne situacije. Živcirat ćete se, ispričavati drugima zbog pogrešaka, a često i kasniti s ispunjenjem obaveza. PRILIKA TJEDNA Ako u srijedu jasno iznesete svoje argumente, brzo ćete promijeniti tijek diskusije.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Vaša ljubavna očekivanja nadilazit će situaciju u kojoj se nalazite. Sretnete li osobu koja vam je priuštila ljubavno razočaranje, nastojte suzbiti potrebu da izravnate račune. POSAO Često ćete biti rastreseni i zbrkani. Budete li se nemarno odnosili prema zaduženjima koja ne smatrate važnima, to će ostaviti trag na odnosu sa suradnicima i tretmanu šefova. PRILIKA TJEDNA U ostvarenju financijskih planova poslužite se savjetom starijeg rođaka.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ostvarit ćete dobar odnos s kolegom kojeg ste nedavno upoznali. Prihvatite li poziv na ručak ili neobavezan izlazak, mogli biste otkriti da njegove namjere nisu samo prijateljske. POSAO Usmjereni ste na to da završite zadatke na kojima već dugo radite. Većinom ćete biti koncentrirani i smireni, no bude li netko vršio pritisak na vas, otvoreno ćete se pobuniti. PRILIKA TJEDNA U petak će se ukazati zgodna prigoda za druženje s jednom zanimljivom osobom.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Proživljeno iskustvo čvrsto će vas vezati uz partnera otvarajući u vašem odnosu novo poglavlje prepuno iskrenih razgovora, intimnog povjeravanja i boljeg seksualnog života. POSAO Pojavit će se pozitivne smjernice u vašem okruženju. U komunikaciji s kolegama cijenit ćete iskrenost i povjerenje, a rezultati zajedničkih napora nadmašit će vaša očekivanja. PRILIKA TJEDNA Udovoljite znatiželji tako što ćete istražiti ono o čemu iskusni ljubavnici pričaju

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Sumnjičavost će vas nagnati da potražite istinu, što može dovesti do neželjenih otkrića o vašem intimnom odnosu. Ako ste sami, previše ćete se povoditi za prvim dojmom. POSAO Pristupajući drugima previše prisno i direktno postići ćete suprotan učinak od željenog. Pojedini kolege prije će vas doživjeti kao nametljivca nego kao bliskog suradnika. PRILIKA TJEDNA U petak biste mogli naletjeti na simpatičnog znanca kojeg dugo niste vidjeli.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Mogli biste sklopiti vrijedno prijateljstvo ili doživjeti ljubav na prvi pogled. Privlačnost će biti uzajamna. Pružite li partneru više nježnosti, iznenadit će vas njegova reakcija. POSAO Slobodnije ćete ulaziti u poslovne pothvate djelujući poticajno i na pasivnije pojedince iz radne okoline. Bit ćete pokretač promjena i aktivni sudionik uzbudljivih zbivanja. PRILIKA TJEDNA Tjelovježba, plivanje i vožnja bicikla pomoći će vam da se osjećate bolje i snažnije.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Okrenut ćete leđa flertu i površnim odnosima te se baciti u potragu za osobom koja vam može ponuditi nešto ozbiljnije ili ćete, ako ste zauzeti, poraditi na širenju obitelji. POSAO Jupiter u vašem znaku pogoduje materijalnom prosperitetu. Otvaraju vam se nove mogućnosti. Poslovni partner ili školski kolega pokazat će se kao važna karika u pribavljanju novih projekata. PRILIKA TJEDNA Pokažite iskren osmijeh i privući ćete pažnju svoje simpatije.

Linker
27. rujan 2024 23:38