?PARAMOUNT+/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Pred Jarčevima su važne životne odluke, a Strijelcima se smiješi novčani dobitak

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV Briga za obitelj i planiranje zajedničke budućnosti s partnerom bit će ono što će vas držati jedno uz drugo. Čak i ako neko vrijeme budete razdvojeni, to neće umanjiti vašu bliskost.

POSAO Nećete imati vremena za odmor. Osim što će vas kolege stalno nazivati, mogli biste i svoj dom pretvoriti u radno mjesto. Rješavat ćete zaostale zadatke i obavljati honorarne poslove.

KUŠNJA TJEDNA Sredinom tjedna bit ćete emocionalno osjetljivi. Trebat će vam pojedinac koji će razumjeti vaše brige pa čak i odlučiti umjesto vas.

PRILIKA TJEDNA Izlet tijekom vikenda bit će lijepo iskustvo koje će vas podsjetiti na početak vaše ljubavi.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Naklonost Venere donosi vam opuštenost i uživanje u ljubavi te više povjerenja u sebe i ljude koji vas okružuju. Uživat ćete podršku svog izabranika i s lakoćom stjecati simpatije.

POSAO Imat ćete puno energije i kreativnog žara. Osjetite li da tapkate na mjestu, morat ćete unijeti promjene i započeti nešto novo. Kad jednom donesete odluku, više neće biti uzmaka.

PRILIKA TJEDNA Intuicija će vam biti jako naglašena pa dobro slušajte svoj unutarnji glas.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Teško ćete pronalaziti zajednički jezik s partnerom. Zanimat će vas drukčije stvari, a zajednički trenuci bit će lišeni bliskosti. Moguće je i da vam se netko uplete u vezu.

POSAO Spremni ste na pojačan mentalni rad. Novac može kapnuti s više strana, no lako će vam i curiti iz ruku. Doći će do izražaja vaša potreba za čašćenjem i ugošćivanjem prijatelja.

PRILIKA TJEDNA Kraj tjedna iskoristite za planiranje stručnog seminara ili istraživačkog rada.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Morat ćete donijeti važne odluke iako još niste ispitali sve mogućnosti. Ako ste u dugoj vezi, partner će postaviti pitanje zajedničkog života ili uplovljavanja u bračnu luku.

POSAO Koncentracija vam je oslabljena, a prag tolerancije prema lijenim suradnicima sve manji. Pripremite se na manje teškoće vezane uz sredstva za rad ili selidbu u druge prostorije.

PRILIKA TJEDNA Nađete li pravu mjeru između prodornosti i diplomatičnosti, napredovat ćete.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imate osjećaj da ste zaglavili u vrtlogu obećanja i neobičnih osjećaja pa ne možete povući pravi potez. Partner će vas često ljutiti, ali će vam i pomoći da sagledate neke situacije na drukčiji način.

POSAO Potreba za kreativnim radom usmjerit će vas na zanemareni hobi. Imat ćete osjećaj da iz vas izviru neistraženi talenti koje ćete pokušati iskoristiti barem u slobodno vrijeme.

PRILIKA TJEDNA U srijedu ćete biti zaštićeni simpatijama nadređenih i nagrađeni za svoj trud.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ne morate se odreći svojih planova i želja zbog partnera pa vam je emotivni sklad zajamčen. Ako ste samac, privući će vas pojedinac koji uživa značajan društveni ugled.

POSAO Odrađivat ćete u tajnosti neke poslove. Morat ćete još neko vrijeme pričekati na izlazak u javnost te za to vrijeme prihvatiti zadatke za koje nikad niste mislili da ćete ih raditi.

PRILIKA TJEDNA Ne opterećujte se poslom; tjedan je pogodan za ljubav te bavljenje djecom i obitelji.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Razmišljat ćete o odlasku i prekidu. Neki od vas prekinut će staru vezu, a drugi uploviti u nešto novo. Ljubavni trokut može biti štetan i bolan po vas pa ga radije izbjegnite.

POSAO Nedostajat će vam tolerancije i često ćete biti tvrdoglavi. Važno je da dobro promislite prije nego istrčite s nečim što vam može ugroziti međuljudske odnose i karijeru.

PRILIKA TJEDNA Poštivanje hijerarhije i doza praktičnosti nužni su za poslovno napredovanje.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Prepirat ćete se zbog sitnica ili patiti zbog partnerovih kritika. Bit će vam lakše ako priznate svoj dio krivnje i pokušate popraviti stvar, ali riječi isprike teško će prelaziti preko vaših usana.

POSAO Nastojat ćete biti u tijeku svih zbivanja kako vam ne bi promakle dobre stvari. Druga polovina tjedna donosi pozitivne utjecaje koji će pridonijeti poboljšanju vašeg statusa.

PRILIKA TJEDNA Nakon vikenda nastupit će okolnosti koje bi vam mogle donijeti korist.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Katkad ćete se osjećati kao da ste dobili ljubavni jackpot. Svjesni ste da ste s partnerom stvorili dobru osnovu za ugodan život i to vas čini smirenima. Samci neće požurivati novu romansu.

POSAO Poslovi se zahuktavaju. Što god započnete ima šanse za uspjeh. Oplodit ćete svoje ideje i biti zadovoljni odnosom s kolegama. Nastavak školovanja pokazat će se kao dobra odluka.

PRILIKA TJEDNA Nemojte se ograničavati. Dobijete li priliku da se dokažete, iskoristite je.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zvijezde će vam servirati zanimljive prilike za ljubav i nova iskustva, ali će vas izvrgnuti i velikim iskušenjima. Kad vam se netko svidi, započet ćete igru u kojoj ćete iskreno uživati.

POSAO Prijatelj iz djetinjstva odigrat će značajnu ulogu u pronalaženju posla ili novih projekata. Može se dogoditi i da s nekim od bivših kolega započnete obećavajuću suradnju.

PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna imat ćete dosta uspjeha u zadacima koji zahtijevaju izdržljivost.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete manje sluha za partnerove prohtjeve, a sami ćete biti vrlo zahtjevni i kritični. Zbog osjećaja zanemarenosti koji će biti plod vaše mašte glumit ćete hladnoću i nezainteresiranost.

POSAO Malo ćete usporiti ritam. Prikupljat ćete potrebne informacije, stvarati korisne kontakte i jasnije odrediti iduće poslovne ciljeve i prioritete. Nemojte previše odugovlačiti.

PRILIKA TJEDNA Romantična večera omogućit će vam da pokažete partneru koliko ga želite.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vodit ćete uzbudljiv i dinamičan društveni život. Novi ljubavni početak bit će strastven i nabijen erotikom, no istovremeno i pomalo neozbiljan. Budućnost vas neće opterećivati.

POSAO Odnos s nadređenima neće teći baš kao po loju, a zabrinjavat će vas i stvari koje su izvan vašeg utjecaja. Ako ste dio radne grupe, pokažite spremnost na razgovor s drugima.

PRILIKA TJEDNA Pješačenjem i aktivnijom tjelovježbom značajno ćete poboljšati fizički formu.

Linker
26. rujan 2024 11:10