Tata i kći su bili dobro raspoloženi

 CHRIS ARJOON AFP
Uživali zajedno

Nije mario za poraz: David Beckham na tribinama snimljen u nježnim trenucima s kćeri Harper

Umirovljeni nogometaš pratio je utakmicu svog kluba Inter Miami, a društvo mu je pravilo i dvoje najmlađe djece.

Umirovljeni nogometaš pratio je utakmicu svog kluba Inter Miami, a društvo mu je pravilo i dvoje najmlađe djece.

Poznato je da je umirovljeni nogometaš David Beckham iznimno blizak s kćeri Harper Beckham te da koristi svaki slobodan trenutak kako bi ga proveo u zajedničkom društvu pa ju je tako poveo sa sobom na utakmicu između njegova kluba Inter Miami i Louisa u Fort Lauderdaleu.

Dvojac je pratio utakmicu iz svečane lože i navijao za klub čiji je David suvlasnik, ali bez puno sreće. Interovci su odigrali neriješeno, ali to im nije pokvarilo raspoloženje, naročito 12-godišnjoj Harper koja je zagrljajima obasula svog 49-godišnjeg oca. Bili su dobro raspoloženi i fotografi su ih snimili nasmiješenih lica, a slatki prizori rastopili su njihove obožavatelje i navijače. S njima je bio i Davidov 19-godišnji sin Cruz Beckham, Harperin brat koji je također bodrio momčad, noseći dres kluba.

image

Tata i kći su bili dobro raspoloženi

CHRIS ARJOON AFP
image

David, Harper i Cruz Beckham u svečanoj loži

CHRIS ARJOON AFP

Malena Harper dugogodišnja je i velika obožavateljica nogometa, često prati Davida na utakmicama Inter Miamija, a ujedno je velika podrška navijačima kluba. Bivši nogometaš je nakon utakmice na svom profilu na Instagramu podijelio selfie na kojem zajedno poziraju ispred terena. Opisujući preslatki trenutak, priznao je da je sretan što je Harper s njim, iako se njegov tim nadao boljem rezultatu. "Nismo dobili tri boda koja smo željeli, ali imam ovu malenu uz sebe", napisao je David.

Bliskost Davida i Harper mnogima je slatka, no ima i onih kojima su primjerice previše fotografije njihovih poljubaca, točnije one na kojima ju on ljubi u usta. S obzirom na to da je njoj 12 godina zamjeraju mu što joj tako iskazuje privrženost i ljubav, dok drugi to odobravaju tvrdeći da je to njihovo pravo. "Jako sam nježan prema djeci. Tako smo odgojeni i Victoria i ja, a takvi smo i mi sa svojom djecom. Želimo pokazati svojoj djeci ljubav i, znate, jako smo im privrženi. Kritizirali su me jer sam poljubio svoju kćer u usta. Svu svoju djecu ljubim u usta. Brooklyna možda i ne jer on ima 24 godine, moglo bi mu se to činiti malo čudnim", poručio je David prošle godine putem društvenih mreža. Podsjetimo, David je sa suprugom Victorijom i njihovom djecom protekle dvije godine uživao na ljetovanju u Hrvatskoj, točnije u luksuznom hotelu na otoku Lopudu čime se također pohvalio na društvenim mrežama i nahvalio Lijepu našu pa je lako moguće da ćemo ih i ove godine vidjeti na Jadranu.

image

David i Harper Beckham na utakmici Inter Miamija

CHRIS ARJOON AFP
image

Harper je utješila Davida nakon izjednačenog rezultata

CHRIS ARJOON AFP
Linker
18. lipanj 2024 12:05