Uz slavljeničku tortu i novo izdanje Gloria delicija, u srcu Zagreba uživala su naša poznata lica koja su znatiželjno prelistavala stranice proljetnog gastro broja.
U slastičarnici Magnolia održana je promocija novog izdanja Gloria delicija koji uoči Uskrsa dodnosi brojne ideje koje će upotpuniti blagdanski ugođaj. 15 uskrsnih slastica i ideje za stvaranje blagdanskog ugođaja nalaze se unutar novog broja, a uz to, kuhali smo i sa zvijezdama. Događaju koji je održan u centru Zagreba prisustvovale su vlasnica slastičarnice Magnolia Jasmina Bagarić, Suzy Josipović s prijateljicom, Nina Karapandža, dizajnerica Matija Vuica, bloger Josip Novosel i drugi.
Maksut Akar, chef i suvlasnik najboljeg istanbulskog fine dining restorana Neolokala, splitska slastičarka Tea Mamut, chef Robert Hromalić, vlasnik slastičarnice Le Kolač i proslavljeni kuhar Stevo Karapandža otkrili su svoje recepte za Glorijino gastro proljetno izdanje, dok je Tomislav Raič, chef restorana Gastro Globus u Zagrebu, predložio nove varijante za jela sa šunkom, baš na vrijeme za nova lica uskrsnih jela. Gloria delicije dolaze u paketu s novim brojem Glorije po cijeni od 20 kuna.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....