PRIVATNA ARHIVA
Uspjeh za pamćenje

Nera Lešić bila je u Cannesu kada je naš redatelj osvojio Zlatnu palmu: "Bio je to povijesni trenutak"

Hrvatska manekenka ponovno je oduševila jedinstvenom kreacijom na crvenom tepihu, a prisustvovala je i svađi za koju se nagađa da je glavni razlog - Kylie Jenner.

Hrvatska manekenka ponovno je oduševila jedinstvenom kreacijom na crvenom tepihu, a prisustvovala je i svađi za koju se nagađa da je glavni razlog - Kylie Jenner.

Rame uz rame s glumicom Elle Fanning, redateljem Georgeom Lucasom, reperom Travisom Scottom i mnogim drugim zvijezdama, naša poznata manekenka, model i poduzetnica Nera Lešić prošetala je crvenim tepihom 77. Cannes Film Festivala. "Cannes je uvijek uzbudljiv i poprilično stresan za mene. Svaki dan imam par događanja tijekom dana od snimanja i revija pa do red carpeta. I moram priznati da mi je bilo zadovoljstvo surađivati s našom dizajnericom Ivanom Jurić koja je kreirala par haljina samo za moja pojavljivanja na crvenom tepihu", otkrila je Nera koja već godinama osvaja srca posjetitelja i novinara u Cannesu.

Ove godine prisustvovala je premijerama filmova "As We Imagine as a Light" i "Motel Destino", a poseban trenutak za nju bila je završnica festivala popraćena dodjelom nagrada. Drago joj je što je prisustvovala trenutku kada je naš redatelj Nebojša Slijepčević osvojio prvu hrvatsku Zlatnu palmu za kratkometražni film "Čovjek koji nije mogao šutjeti". "Bio je to zaista povijesni trenutak za hrvatsku filmsku industriju i jako sam ponosna što sam mu mogla pružiti podršku tijekom ceremonije", dodala je.

Imala je priliku družiti se i razgovarati s legendarnim redateljima poput Georgea Lucasa i Francisa Forda Coppole. Upoznala je i američku glumicu Elle Fanning s kojom je razmijenila mišljenja o filmovima i nagradama. Međutim, događaj koji je privukao veliku pažnju medija bio je incident na after partiju, gdje su se fizički sukobili Tyga, Travis Scott i Alexander Edwards. Nagađa se da je razlog sukoba Kylie Jenner, koja je bila u romantičnoj vezi s oba repera.

"Bila sam odmah pored njih kada se to dogodilo i nije bilo nimalo ugodno. No nadam se da taj incident nije i neće zasjeniti sve one lijepe trenutke koji su se dogodili na 77. Cannes Film Festivalu", zaključila je Nera. Osnivačica i kreativna direktorica brenda donjeg rublja NERA lingerie, koja je svoj brend već predstavila na Fashion Weeku u Milanu i Dubaiju, od prošle godine može se pohvaliti s čak dva otvorena Pop-up Storea u Londonu.

Linker
24. lipanj 2024 01:29