NORBERT SCANELLA/PANORAMIC/PROFIMEDIA NORBERT SCANELLA/PANORAMIC/PROFIMEDIA
Privukla poglede

Ljepotica u crvenom oduševila u Cannesu: Zvijezda Netflixove hit serije zablistala u Pradinoj kreaciji

Katherine Langford pojavila se na gala premijeri filma "Beating Hearts" u dugoj haljini golih ramena s resicama i sandalama u istoj boji.

Katherine Langford pojavila se na gala premijeri filma "Beating Hearts" u dugoj haljini golih ramena s resicama i sandalama u istoj boji.

Mlada australska glumica Katherine Langford (28) privukla je svu pažnju na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu. Pojavila se na gala premijeri filma "L‘Amour Ouf (Beating Hearts)", u dugoj crvenoj haljini golih ramena s resicama i sandalama u istoj boji. Kosu je skupila u elegantnu punđu, a cijeli outfit zaokružila je decentnim naušnicama i isto tako decentnim make-upom. Rođena je 29. travnja 1996. u Perthu, a najpoznatija je po ulozi Hannah Baker u Netflixovoj seriji "Trinaest razloga". Riječ je o američkoj tinejdžerskoj dramskoj televizijskoj seriji koju je za Netflix razvio Brian Yorkey i temelji se na romanu Trinaest razloga zašto iz 2007. autora Jaya Ashera. Upravo ta uloga donijela joj je međunarodnu slavu i nominaciju za Zlatni globus.

image
CHRISTOPHE SIMON AFP
image
LOIC VENANCE AFP

Nakon uspjeha serije, Langford je nastavila karijeru u filmovima i serijama. Pojavila se u filmu "S ljubavlju, Simon" kao Leah Burke te u filmu "Nož u leđa" gdje je tumačila lik Meg Thrombey. Također je igrala glavnu ulogu u Netflixovoj seriji "Prokleta" koja je temeljena na legendi o kralju Arthuru. Poznata je po svom talentu i karizmi zbog kojih je stekla veliku popularnost među mlađom populacijom diljem svijeta.

Neovisno o budućim ulogama, Langford nastavlja oduševljavati svojom pojavom i karizmom, a na premijeri u Cannesu nosila je ponovno Pradinu haljinu, baš kao i prošle godine, ali i godinu ranije pa ju mnogi s pravom nazivaju Pradinom ambasadoricom.

image
VALERY HACHE AFP
Linker
13. lipanj 2024 20:48