stefano pilati

 PROFIMEDIA
KAKAV POTEZ!

Pogledajte Zarinu kolekciju koju potpisuje Stefano Pilati, bivši kreativni direktor Yves Saint Laurenta. Stiže 3. listopada

Španjolski brend misli ozbiljno - kampanju je snimio veliki Steven Meisel, a pred njegovim objektivom je Gisele Bündchen.

Španjolski brend misli ozbiljno - kampanju je snimio veliki Steven Meisel, a pred njegovim objektivom je Gisele Bündchen.

Jučer je na Zarin Instagram sletjela objava sa Cindy Crawford i Kaiom Gerber, a danas stiže još jedna gotovo nevjerojatna vijest. Zara je okupila tri istaknuta profesionalca iz modne industrije: talijanskog dizajnera Stefana Pilatija (kreativnog direktora Yves Saint Laurenta od 2004. do 2012.), supermodel Gisele Bündchen i fotografa Stevena Meisela.

Pilati se pridružio timu kako bi dizajnirao novu kolekciju odjeće i modnih dodataka za Zaru, dok je Bündchen pozirala u kampanji koju je Meisel fotografirao.

„Tiha senzualnost prožeta je kroz krojenje i fluidnost, dok fokus na siluetu, materijale i kroj rezultira komadima koji u svojoj srži imaju vječnost”, stoji u izjavi Zare. Zabilježite datum, jer kolekcija izlazi online 3. listopada. U međuvremenu, pogledajte slike kampanje s Bündchen i samim Stefanom Pilatijem i - uživajte.

Linker
27. rujan 2024 17:07