Profimedia; Canva
Ponovno se nose

Je li Bella Hadid najnovijim lookom potvrdila povratak "omraženog" trenda?

Riječ je o komadu koji je uživao veliku popularnost 2000-tih, a sada se vraća na velika vrata, što dokazuje i 27-godišnja manekenka koja se s vremenom profilirala u trendsetericu čije nas modne kombinacije svaki put iznenade.

Riječ je o komadu koji je uživao veliku popularnost 2000-tih, a sada se vraća na velika vrata, što dokazuje i 27-godišnja manekenka koja se s vremenom profilirala u trendsetericu čije nas modne kombinacije svaki put iznenade.

Nakon što smo posljednjih nekoliko mjeseci svjedočili povratku zaboravljenih modnih trendova poput balerinki i traperica niskog struka, još jedan komad koji bi mogao doživjeti svoj preporod jesu - capri hlače. Iako je riječ o odjevnom komadu koji ili volimo ili preziremo, u aktualnu ponudu luksuznih modnih kuća i high street brendova vraća se upravo ovaj, mnogima "omraženi" model. Izgleda kako povratak capri hlača podržava i Bella Hadid koju su fotografi "uhvatili" na ulicama New Yorka u monokromatskom crnom outfitu. Američka manekenka nosila je model iz Ferragamo najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2024., a na njih je iskombinirala kratko rezanu bomber jaknu i kožne sandale s otvorenom petom, oboje iz kolekcije poznatog talijanskog luksuznog brenda.

image

Izgleda kako Bella Hadid nema ništa protiv povratka capri hlača na modnu scenu

ZAPATA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Look je ova trendi 27-godišnjakinja, čija modna izdanja i inače često pratimo, dodatno upotpunila Blinde futurističkim sunčanim naočalama te dijamantnim Bunkhouse dizajnerskim nakitom. Iako ih se većina sjeća kao vodeći trend iz 2000-tih, capri hlače najveću su popularnost zapravo doživjele još početkom 50-ih kada su ih u kombinaciji s balerinkama, ženstvenim bluzama i kardiganima među prvima nosile legendarne glumice Brigitte Bardot i Audrey Hepburn.

image

Audrey Hepburn među prvima je nosila capri hlače koje ove sezone doživljavaju svoj povratak

PARAMOUNT PICTURES/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

Kasnije su ih početkom 2000-tih rado nosile brojne trendseterice i poznate it djevojke, a izgleda kako se sada vraćaju na velika vrata. I dok su jedni oduševljeni i jedva čekaju ponovno ih nositi, drugi smatraju kako su capri hlače ipak morale ostati skrivene u našim ormarima. S obzirom na to da se ipak rad o komadu kojem mnogi predviđaju veliku popularnost u ovoj sezoni, odlučili smo zaviriti u aktualnu ponudu high end i high street brendova te izdvojiti nekoliko najpopularnijih modela.

image

The Frankie Shop Emersyn capri hlače (238 eura)

THE FRANKIE SHOP
image

Zara crne capri hlače (29,95 eura)

ZARA
image

Zara capri hlače s prorezima (19,95 eura)

ZARA
image

Zara capri hlače s reljefnim uzorkom (49,95 eura)

ZARA
image

Mango capri hlače s remenom (29,99 eura)

MANGO
Linker
26. lipanj 2024 15:16