Sofia Richie Grainge 

 CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
must have

Torba koju nosi Sofia Richie idealna je za posao, morali smo pronaći slične modele

Slavna manekenka pozirala je u Yves Saint Laurent modnoj kombinaciji sa smeđom torbom, a slične komade nude i druge modne kuće u različitim cjenovnim razredima.

Slavna manekenka pozirala je u Yves Saint Laurent modnoj kombinaciji sa smeđom torbom, a slične komade nude i druge modne kuće u različitim cjenovnim razredima.

Pronalazak prave torbe koja se može nositi na posao, da je trendy, a da u nju potencijalno stane laptop i ostatak opreme za posao, pravi je zadatak. Ulogu u tome igraju naravno i materijal, boja, oblik i dimenzija. Popularne shopper torbe i tote modeli idealni su za tu misiju, a posljednje dvije sezone crne velike torbe zamijenile su smeđe.

Kada tražimo takvu idealnu torbu za posao, gledamo i da ide uz svaku modnu kombinaciju, da dobro izgleda, ali prije svega da je kvalitetna. Dodatni džepići, ali i ručke koje se mogu mijenjati također su veliki plus pri odabiru. Takve torbe danas nude dizajnerske modne kuće, ali i high street trgovine.

Manekenka Sofia Grainge Richie nosila je Yves Saint Laurent shopper torbu kakvu bismo rado nosili na posao. Dolazi u smeđoj nijansi, nosi naziv ‘The Y tote‘ upravo zbog specifičnog ‘Y‘ izreza koji ovu torbu čini ne baš tako običnom, a trebala bi izići u kolekciji za proljeće 2025. Trenutno, dakle, nije dostupna na web stranicama brenda, ali smo zato pronašli slične komade u različitim cjenovnim razredima.

image

Yves Saint Laurent smeđa kožna torba, 1190 eura

YSL
image

PINKO Velika kožna torba u obliku srca, 365 eura

PINKO
image

MANGO shopper torba s granuliranim izgledom, 29.99 eura

MANGO
image

Valentino smeđa ručna torba - cuoio, 144,54 eura

ZALANDO
image

Michael Kors iznimno velika torba od šljunčane kože Eliza, 325 eura

MICHAEL KORS
image

Tod‘s smeđa torba, 1049 eura

MYTHERESA
image

Valentino Garavani smeđa kožna shopper torba, 2800 eura

MYTHERESA
image

MANGO shopper torba s lokotom, 59,99 eura

MANGO
image

Ralph Lauren reverzibilna kožna torba Bellport srednje veličine, 699 eura

RALPH LAUREN
Linker
25. rujan 2024 10:02