Bella Hadid

 LOIC VENANCE AFP
Ikona stila

Bella Hadid oduševljava u Cannesu, izdvojili smo njezina modna izdanja o kojima se najviše pričalo

Poznata američka manekenka u posljednje se vrijeme profilirala u it djevojku čiji stil rado pratimo, a posljednjih nekoliko dana pažnju plijeni na najpoznatijem filmskom festivalu.

Poznata američka manekenka u posljednje se vrijeme profilirala u it djevojku čiji stil rado pratimo, a posljednjih nekoliko dana pažnju plijeni na najpoznatijem filmskom festivalu.

Vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama kada kažemo da se Bella Hadid u posljednje vrijeme s razlogom profilirala u it djevojku čija modna izdanja rado pratimo. Bez obzira na to je li riječ o crvenom tepihu ili tjednima mode, američka manekenka uvijek nas oduševi svojim osebujnim stilom gdje god da se pojavi. Tako nije iznimka ni ovogodišnji filmski festival u Cannesu gdje je ovih dana 27-godišnjakinja plijenila pažnju svojim upečatljivim lookovima zbog čega smo odlučili izdvojiti njezina izdanja o kojima se najviše pričalo. Već prije samog izlaska na crveni tepih, manekenka je oduševila svojim stylingom na francuskoj rivijeri. Nosila je smeđu mini haljinu s takozvanim špageti naramenicama, a look je dodatno upotpunila vintage Prada cipelama na "kitten" petu, Pradinom tote torbom, zlatnim naušnicama i neizostavnim modnim dodatkom - sunčanim naočalama.

Na premijeri filma "The Apprentice" oduševila je u poluprozirnoj haljini modne kuće Saint Laurent koja je pratila linije njezina tijela, a odvažno izdanje na koje bi se usudili samo oni najhrabriji dodatno je upotpunila lakiranim salonkama na petu te decentnim nakitom.

image

Na premijeri filma "The Apprentice" poglede je privlačila u poluprozirnoj haljini na koju bi se tek rijetki usudili

LOIC VENANCE AFP

Svojim modnim izdanjem Bella nije prošla nezapaženo niti na gala zabavi kuće Chopard koja se održala u Cannesu. Na tom se svečanom eventu pojavila u srebrnoj vintage Dsquared2 haljini, a njezina satenska kreacija naročito se isticala otvorenim leđima. Glamurozni look manekenka je upotpunila srebrnim sandalama na petu te dizajnerskim nakitom.

image

Bella Hadid u Cannesu je oduševila i srebrnom Dsquared2 koktel haljinom

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Za pojavljivanje na prikazivanju filma "L‘Amour Ouf" manekenka je odabrala svjetlucavu vintage Atelier Versace haljinu, a zapravo je riječ o komadu iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2001. Elegantnu kreaciju čiji gornji dio podsjeća na korzet Bella je iskombinirala na crne sandale s povišenom petom te Chopard dizajnerski nakit.

image

Bella Hadid na prikazivanju filma "L‘Amour Ouf" u vintage Atelier Versace haljini

CHRISTOPHE SIMON AFP
Linker
08. lipanj 2024 18:09