IZAKOVA
Chic de Lin

Trudna Izabel Kovačić predstavila je novu ljetnu kolekciju, laneni komplet u potpunosti nas je oduševio

Brend IZAKOVA, iza kojeg stoji dizajnerica i supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, donosi nam savršene komade za vruće ljetne dane.

Brend IZAKOVA, iza kojeg stoji dizajnerica i supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, donosi nam savršene komade za vruće ljetne dane.

Nakon što je krajem 2023. lansirala svoj novi brend IZAKOVA, Izabel Kovačić ususret pravim ljetnim temperaturama sada je predstavila najnoviju lanenu kolekciju pod nazivom Chic de Lin. Bezvremenskom elegancijom i prirodnim materijalima kolekcija donosi jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i održivosti, a osmišljena je za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.

image
IZAKOVA
image
IZAKOVA

U fokusu capsule kolekcije glavnu riječ vodi lan, materijal koji je i inače jedan od omiljenih u ljetnim mjesecima. Kolekcija uključuje laneni prsluk i lanenu suknju, a komplet je dostupan u dvije nijanse - Mocha Dream i Ivory Breeze. S obzirom na to da je riječ o komadima koji su elegantni, ženstveni, ali ipak jednostavni, idealan su izbor za apsolutno sve prilike.

image
IZAKOVA
image
IZAKOVA

Glavne karakteristike Chic de Lin kolekcije su korištenje prirodnih materijala, točnije 100-postotnog prirodnog lana koji pruža izuzetnu prozračnost, mekoću i dugotrajnost, održivost te bezvremenski dizajn. Isto tako, komadi su dizajnirani tako da pružaju maksimalnu udobnost.

"Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima. Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća", rekla je Izabel Kovačić o svojoj kolekciji.

image
IZAKOVA

Za više informacija o Chic de Lin kolekciji i narudžbe, potrebno je posjetiti web stranicu IZAKOVA ili ih zapratiti na njihovim društvenim mrežama.

Linker
17. lipanj 2024 13:47