IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Imala je jedan zahtjev

Uoči početka Eura: Nelly Furtado ponovno zablistala u kreaciji proslavljenog domaćeg dizajnera

Naš proslavljeni dizajner na Instagramu se pohvalio kako je pjevačica njegovu spektakularnu kreaciju nosila na svom posljednjem nastupu ususret nogometnom prvenstvu u Njemačkoj.

Naš proslavljeni dizajner na Instagramu se pohvalio kako je pjevačica njegovu spektakularnu kreaciju nosila na svom posljednjem nastupu ususret nogometnom prvenstvu u Njemačkoj.

Sa sigurnošću možemo reći kako je Juraj Zigman jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, a njegove prepoznatljive kreacije nerijetko nose i poznate svjetske zvijezde. Naime, lista poznatih koji biraju njegove kreacije za svoje nastupe svake je godine sve duža i duža, a posljednja u nizu je popularna pjevačica Nelly Furtado koja je na nastupu u Münchenu, održanom uoči početka Europskog nogometnog prvenstva, odjenula upravo kostim našeg proslavljenog dizajnera.

Iako je, kao i uvijek, oko dizajna kostima svoje potpuno povjerenje dala Zigmanu, ipak je imala jednu želju - da kreacija koju nosi bude u bojama njezina Portugala, odakle je rodom. Poznati dizajner najnovijom se suradnjom pohvalio i videom na društvenim mrežama otkrivši pritom kako je upravo on zaslužan za izgled koji je 45-godišnja pjevačica imala.

Riječ je o jednodijelnom svjetlucavom kostimu u obliku korzeta, dok je donji dio ukrašen zlatnom suknjom koja izgleda poput plašta. Osim toga, cijeli je outfit, dakako, bio u portugalskim bojama. No ovo nije prvi put da Furtado bira Zigmanov genijalni dizajn, što ga po tko zna koji put svrstava među dizajnere kojeg najveće svjetske zvijezde kao što su Beyoncé, Lizzo, Mary J. Blige, Nicki Minaj, Doja Cat i Christina Aguilera rado biraju za važne svjetske pozornice.

Popularna pjevačica krajem ožujka na nastupu u rodnoj Kanadi tako je također nosila njegovu kreaciju, a radilo se o srebrnom kostimu od dva dijela - gornjeg koji je krojem bio nalik na korzet, visokog metalnog ovratnika, četvrtastih ramena te svjetlucavih traka, dok se donji dio kostima sastojao od mrežastih metalik srebrnih gaćica te pojasa oko struka ukrašenog svjetlucavim cirkonima koji su se naročito isticali.

image

Nelly Furtado rado nosi Zigmanove kreacije, a jednu od njih imala je na nedavnom nastupu u Kanadi

CALABRESE DARREN/CP/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Nakon dugo vremena, Juraj Zigman će 4. srpnja u Rijeci, održati neviđenu, spektakularnu reviju koja će biti kruna njegove dosadašnje bogate karijere, a na kojoj će se predstaviti 50 veličanstvenih kreacija koje ćemo sigurno gledati na najvećim imenima svjetske showbusiness scene.

Linker
14. lipanj 2024 12:22