VALERY HACHE AFP
Kultni look

Naomi Campbell na crvenom tepihu u Cannesu u haljini koju je nosila prije 28 godina

Elegantnu haljinu francuske modne kuće jedna od najpoznatijih svjetskih supermodela nosila je na predstavljanju kolekcije za proljeće/ljeto davne 1996.

Elegantnu haljinu francuske modne kuće jedna od najpoznatijih svjetskih supermodela nosila je na predstavljanju kolekcije za proljeće/ljeto davne 1996.

Tek rijetki sretnici mogli bi se pohvaliti da nakon gotovo tri desetljeća i dalje stanu u odjeću koju su nekad nosili. Ipak, jedna od njih je definitivno Naomi Campbell koja se na premijeri filma "Furiosa: Pobješnjeli Max Saga" u Cannesu pojavila u istoj kombinaciji koju je nosila prije čak 28 godina. Naime, riječ je o crnoj poluprozirnoj haljini modne kuće Chanel iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto 1996. koja se ističe svjetlucavim elementima i naramenicama ukrašenim biserima. Poznata manekenka i glumica kultni look dodatno je upotpunila crnim salonkama na petu te visećim dijamantnim naušnicama.

image

Naomi Campbell plijenila je pažnju u Chanelovoj haljini koju je nosila prije 28 godina

CHRISTOPHE SIMON AFP

Elegantnu haljinu luksuzne francuske modne kuće jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki nosila je na predstavljanju kolekcije davne 1996., a sa sigurnošću možemo reći kako joj jednako dobro pristaje i dan danas.

image

Slavna manekenka tu istu haljinu nosila je na predstavljanju Chanelove kolekcije 1996.

PIERRE VERDY/AFP/PROFIMEDIA

S obzirom na to da smo i inače navikli da nas Campbell oduševljava svojim modnim izdanjima, nikoga njezin glamurozni look nije previše iznenadio. Na premijeru jednog od najiščekivanijih filmova ovogodišnjeg Festivala u Cannesu koji je oduševio gledatelje te izazvao brojne ovacije nakon prikazivanja, Campbell je stigla u pratnji svog dobrog prijatelja Lawa Roacha, a upravo je on stilizirao njezin look za ovu posebnu prigodu.

image

Campbell je na premijeru stigla u pratnji Lawa Roacha koji je stilizirao njezin look

ANTONIN THUILLIER AFP
Linker
15. lipanj 2024 22:49