SAVRŠENI BIJEG

Isplanirajte odmor iz snova uz ljetno izdanje magazina Gloria Putovanje

U novom broju,koji je u prodaji od ponedjeljka 27. svibnja, predstavljamo neka od najljepših odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu.

U novom broju,koji je u prodaji od ponedjeljka 27. svibnja, predstavljamo neka od najljepših odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu.

Krajnje je vrijeme da odaberete destinaciju za idealni godišnji odmor. Neovisno o tome preferirate li Hrvatsku ili neko svjetsko odredište. U trećem broju luksuznog magazina Gloria Putovanje na skoro 200 stranica predstavljamo za svakog ponešto. Čak i neke rijetko posjećene zemlje kao što su Butan, Burkina Faso, Saudijska Arabija, Singapur i Urugvaj.

image

Naslovnica novog izdanja Glorije Putovanje

PRIVATNI ALBUM

A među onima koji ruše tabue i stereotipe o određenim državama, narodima i kulturama nesumnjivo su svjetski putnici i supružnici Andrea Trgovčević Iličić i Kristijan Iličić, lica s naše naslovnice. Afganistan, Jemen i Venezuela samo su neke od "opasnih" destinacija koje su njih dvoje posjetili, dokazujući da su granice samo u glavama.

image

Marija Piskač je bila na rajskim plažama panamskog otočja

PRIVATNI ALBUM

Andrea i Kiki su toliko često na putu da ih je prava egzotika uhvatiti u Hrvatskoj, a kad smo to konačno uspjeli, odradili smo snimanje editorijala u zrakoplovu Croatia Airlinesa u zagrebačkoj zračnoj luci. Putovati možete i drugim prijevoznim sredstvima - brodom, vlakom, autobusom, kamperom, biciklom, pješice... - što vam također predlažemo u časopisu Gloria Putovanje.

image

Andrea i Kristijan Iličić vjenčali su se u Mauritaniji i vozili na vagonu koji prevozi ugljen

PRIVATNI ALBUM

Preporučujemo austrijsku i portugalsku turu te manje razvikana mjesta u čarobnom Parizu, koji će biti domaćin Ljetnih olimpijskih igara. Predlažemo i kako bi stylish u svakoj vremenskoj zoni, kako ublažiti posljedice jet laga te gdje odsjesti ukoliko volite ekskluzivne hotele.

image

Travel blogerica Jovana Kvržić posjetila je čak 100 zemalja

PRIVATNI ALBUM

Koliko god to zvučalo subjektivno, činjenica je da je i naša zemlja sjajna opcija za savršeni godišnji odmor. Jer, koji god dio Hrvatske da odaberete - kontinentalni ili primorski - dočekat će vas prirodne ljepote, kulturno-povijesne znamenitosti, odličan smještaj, vrhunska gastronomija i ljubaznost domaćina. Neka od najljepših mjesta na svijetu često su nam nadohvat ruke.

image

Bojan Mirković donosi reportažu iz Singapura

PRIVATNI ALBUM

Imamo i nagradni natječaj, koji vas vodi u Istanbul s Turkish Airlinesom, te vam darujemo putno pakiranje dječje paste za zube Jordan! Ne propustite novi broj u ponedjeljak, 27. svibnja.

Linker
24. svibanj 2024 16:52