PROFIMEDIA
EVO GDJE JE KUPITI

Idealna za proljeće: Teško je povjerovati da Kateina baloner haljina nije dizajnerski komad

Ovaj spoj strogog, klasičnog kroja i ženstvenih elemenata pokazao se kao pun pogodak za princezu, naglasivši njezin struk i siluetu.

Ovaj spoj strogog, klasičnog kroja i ženstvenih elemenata pokazao se kao pun pogodak za princezu, naglasivši njezin struk i siluetu.

Kate Middleton slovi za najbolje odjevenu pripadnicu kraljevske obitelji iz različitih razloga, no najviše se ističe svojom sposobnošću spajanja "high streeta" i luksuznih komada s modnih pista. Kada se princeza od Walesa pojavi u javnosti u besprijekorno elegantnoj haljini, podjednake su šanse da nosi Alexander McQueen ili Zaru. Nerijetko je viđamo u pristupačnim komadima s ASOS-a ili Topshopa, a haljine britanskog high street brenda Karen Millen gotovo da su postale njezinim zaštitnim znakom.

image

Kate Middleton i princ William

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Posljednja u nizu takvih kreacija bila je plisirana baloner haljina u bordo boji koju je Middleton odabrala za službeni posjet Birminghamu ovog tjedna. Ovaj spoj strogog, klasičnog kroja i ženstvenih elemenata pokazao se kao pun pogodak za princezu, naglasivši njezin struk i siluetu. Poznata po svojoj ljubavi prema monokromatskim kombinacijama, Kate je i ovoga puta zaokružila look pripadajućim klasičnim salonkama u bordo boji.

image

Karen Millen haljina

KARENMILLEN.COM

Inače, haljina Karen Millen koju je odabrala Kate već je neko vrijeme na popustu, te se na službenom webshopu brenda prodavala po cijeni od 207 eura. Međutim, bordo varijanta se rasprodala brzinom svjetlosti nakon što ju je obukla princeza, ali dobra je vijest što je crna verzija i dalje dostupna, i to po sniženoj cijeni.

Linker
28. travanj 2024 01:11