MORE SUZA

Video koji je mnoge dirnuo: Mladenkina majka uoči vjenčanja smislila kako će se prisjetiti voljenog oca i muža

Neposredno prije vjenčanja, majka mlade iznenadila ju je sentimentalnim darom
 Screenshot/tiktok/

Natalie Crockett Jimenez je mjesecima razmišljala o raznim načinima da oda počast svom pokojnom ocu na svom vjenčanju 12. kolovoza, od hodanja niz oltar s bijelim balonom do fotografija svog oca na prijemu, no ništa nije smatrala adekvatnom zamjenom.

Kako piše USA Today, neposredno prije vjenčanja, majka mlade iznenadila ju je sentimentalnim darom.

Ova 25-godišnja mlada iz Missourija rekla je da je tijekom finalne probe svoje vjenčanice primijetila "nešto plavo na donjem unutarnjem dijelu haljine".

Nakon što je ušiveni dodatak bolje pogledala, shvatila je da je to plavo srce napravljeno od stare majice koja je pripadala njezinom ocu, Bruceu Crockettu, koji je iznenada preminuo 2015. godine. Na tom srcu, rukopisom njenog oca, stajale su riječi: "Volim te Natalie, tata".

- To mi je napisao u mom godišnjaku - rekla je Jimenez za "Good morning, America", dodavši da je godinama tražila tatin rukopis i nije pronašla ništa. No, njena je majka tu uskočila i priredila najtoplije iznenađenje koje će pratiti mladu na njenom vjenčanju.

Jimenez je rekla da je njezina mama Devona Crockett sama došla na ideju da iznenadi svoju kćer odavanjem počasti njezinom tati. Pronašla je potpis u godišnjaku, digitalizirala ga da se može staviti na majicu, izvukla jednu od plavih majica svog pokojnog supruga iz skladišta, izrezala oblik srca i odnijela ga njenoj krojačici da ga ušije u unutarnji dio haljine, i to sve bez njenog znanja.

- Točno sam zapamtila kako je izgledao njegov rukopis, pa sam krenula plakati čim sam ga prepoznala - prisjetila se Jimenez, koja je video iznenađenja podijelila na TikToku, a u ovom trenutku ima čak tri milijuna pregleda.

- Nisam mogla prestati plakati. Plakala sam vjerojatno pola sata - dodala je Jimenez koja je istaknula da je plavo srce s unutarnje strane njezine vjenčanice bilo posebno značajno jer se sada osjeća kao da je "njen otac uz nju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:07