UFC

White nakon najave spektakularnog eventa priznao: 'Ovo će biti jako skupo...'

Dana White
 screenshot/YouTube
Dana White u utorak je ponovno u javnost izašao s velikim planovima pa je tako najavio da će UFC 9. svibnja organizirati event koji bi prema najavama trebao izgledati zaista spektakularno. Predsjednik UFC-a sada se nadovezao na veliku vijest priznavši da će povratak na scenu biti vrlo skup za njegovu promociju.

Dugo se UFC opirao pandemiji koronavirusa i baš kada se činilo da je sve spremno za održavanje UFC-a 249, ESPN je stopirao priču, a White poslušao svoje poslovne partnere i na veliko razočaranje fanova odgodio priredbu koja se trebala održati ovog vikenda.

No, nedugo nakon toga UFC je najavio veliki event na kojem bismo trebali gledati čak tri meča za titulu.

"Trebao sam ove subote otići u Tachi Palace. Sve je bilo dogovoreno i event se mogao održati... Ali partneri su me zamolili da odustanem od toga. S obzirom na to da ih poštujem, ja sam ih i poslušao. Sada smo ponovno u uredu i radimo na drugim planovima te sada imamo 9. svibnja kao novi datum. Nemam se namjeru zaustaviti. Ovo se može ostvariti, ali bit će jako skupo. Da, jako skupo, no spreman sam potrošiti novac da to realiziramo", izjavio je White na Sirius XM NASCAR Radiju.

"Ne želim sjediti i čekati da mi netko kaže kako je vrijeme da nešto učinim. Imam obvezu prema svojim zaposlenicima i svojim borcima. Ne želim nikoga otpuštati i ne želim da borci sjede godinu dana bez mogućnosti da zarađuju, no, opet, želim i da svi budu sigurni. Umjesto da se skrivamo, trebali bismo smisliti kako da funkcioniramo, a da pritom budemo sigurni. Moj najveći problem u cijeloj priči su dezinformacije. Ovdje pročitam jednu stvar, a tamo nešto sasvim drugo... Nitko zapravo ne zna što se događa. Jako se čudno boriti s time", zaključio je White.

Linker
03. listopad 2024 11:15