UFC

Werdum optimističan oko Jonesovog povratka: ‘Želim ga opet gledati!‘

Fabricio Werdum

 AFP PHOTO/HO/ZUFFA LLC
Bivši UFC-ov prvak s nestrpljenjem čeka Jonesov debi

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije i borac kojeg mnogi smatraju najboljim svih vremena, Jon Jones, još uvijek se sprema za svoj debi u teškoj kategoriji. Zadnjih dana se konstantno provlači vijest o meču protiv Stipe Miočića, no što će od toga biti, vidjet ćemo.

Jonesov debi u teškoj kategoriji komentirao je i Fabricio Werdum, veteran i bivši prvak UFC-a u teškoj kategoriji: ''Siguran sam da će mu biti dobro. Uvijek je trenirao s teškašima dok se borio u poluteškoj kategoriji što je bilo jako pametno. Recimo kad sam se ja borio protiv Gustafssona, on je bio teži od mene. Ali oni su pametni, idu u polutešku kako bi bili snažniji'', rekao je za MMA Junkie Werdum.

''Jones je sigurno zaradio dosta novca. Siguran sam da je dobro uložio tako da mislim da se ne brine oko toga. Sigurno neće biti problema, on je uvijek imao 107 ili 108 kilograma dok se borio u poluteškoj'', nastavio je Werdum.

''Ljudi uvijek žele vidjeti Jonesa kako se bori. Mislim da sad ima nekih 115 kilograma, tako da me zanima kako će mu biti na toj težini. Djeluje mi snažnije, ali pitanje je hoće li biti tako agilan. Želim vidjeti Jonesa kako se opet bori'', zaključio je.

Na tronu teške kategorije se trenutno nalazi Francis Ngannou, no situacija s njegovim ugovorom još je nepoznata. Teško je predvidjeti kako će se odviti situacija u teškoj kategoriji, a hoće li Jones uistinu debitirati protiv Stipe, ostaje nam za vidjeti.

Linker
05. srpanj 2024 20:52