UFC

Volkanovski o kraju meča protiv Makhacheva: ‘Uzeli su mi pobjedu, u drugom ću meču pobijediti!‘

Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Dana je rekao da prvo želi vidjeti još po jednu obranu titule od Islama i od Volkanovskog prije nego ih opet upari

S obzirom na način na koji je Charles Oliveira pobijedio Beneila Dariusha, možemo slobodno reći da je time vjerojatno izborio svoj revanš protiv Makhacheva. No, on nije jedini borac koji taj revanš želi jer je i prvak perolake kategorije, Alexander Volkanovski, itekako zainteresiran za ponovni okršaj.

Na UFC 290 priredbi bi Volkanovski mogao biti taj koji će Oliveiri ‘‘ukrasti‘‘ tu priliku ukoliko Rodrigueza pobijedi na neki spektakularan način. Ukoliko bi se neki ‘‘hype‘‘ dodatno pokrenuo, taj mač bi se mogao i dogoditi. Volkanovski je toga vrlo svjestan te je i sam počeo ponovno zazivati meč:

‘‘Cijela ta stvar, dizanje kategorije, izazovi koje dajem sebi… Htio sam imati svoj trenutak u Australiji, nisam se tu borio jako dugo. Nisam tu obranio pojas, nisam nikad bio u mogućnosti. Pružio sam onakvu borbu, a onda dobio onakav kraj. Razmišljam da ponovno želim taj trenutak, idemo! Bio sam spreman, a pobjeda mi je oduzeta. Je**no sam razočaran s tim‘‘, rekao je Volkanovski za Impaulsive.

‘‘Kako god, mi ćemo revanš ionako raditi. To mi dosta olakšava, tako da sada idemo dalje. Morate ići naprijed i igrati dalje. Očito je da je to bez veze, ali dobit ću taj revanš i pobijedit ću. Onda ćemo napraviti još veću borbu oko koje će biti cijela priča‘‘, dodao je .

Dana je rekao da prvo želi vidjeti još po jednu obranu titule od Islama i od Volkanovskog prije nego ih opet upari. Volkanovski će već idućega mjeseca imati tu priliku, dok će Makhachev vjerojatno ići ka Oliveiri i njihovom revanšu.

Linker
04. srpanj 2024 07:50