UFC

(VIDEO) Poirier i Makhachev žustro raspravljali prilikom sinoćnjeg sučeljavanja: ‘Otrgnut ću ti pojas iz ruku u subotu!‘

Islam Makhachev i Dustin Poirier

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Jedva čekamo subotu navečer, odnosno, nedjeljno rano jutro kako bi smo konačno svjedočili ovoj odličnoj priredbi

U noći sa subote na nedjelju nam je na rasporedu UFC 302, a glavni akteri su Dustin Poirier i Islam Makhachev. Islamov pojas prvaka u lakoj kategoriji bit će ulog, a Poirieru će ovo biti posljednja prilika karijere da se konačno okiti UFC-ovim pojasom u lakoj kategoriji.

Dosta toga su Islam i Dustin u proteklom periodu izrekli jedan drugome, no, ništa od toga nije prelazilo granice ukusa. Jučer je održana i press konferencija za UFC 302 priredbu, a između ostaloga, Islama su pitali i kako namjerava završiti Poiriera. Nije izostalo ni pitanje o Conorovoj optužbi da je zaražen stafilokokom:

‘‘Moram ga završiti ‘giljotinom‘ jer njegova ‘giljotina‘ uvijek izgleda loše, znate. Stalno se šali oko ‘giljotine‘, tako da ću mu ja pokazati kako se izvodi pravilno. Ne brinite ljudi. Imao sam vrlo dobar trening kamp i ništa me nije ometalo. Bit ću spreman, zdrav sam 100 posto, spreman sam za subotu‘‘, rekao je Islam.

Poiriera su pitali koliko je relevantna Islamova pozicija prvog borca na ‘‘pound for pound‘‘ ljestvici:

‘‘To ćemo saznati u subotu. On je ‘pound for pound‘ broj jedan, trenutni svjetski prvak, to je trenutno tako. Saznat ću je li to uistinu tako i prosuditi u subotu. Otrgnut ću ti pojas iz ruku u subotu navečer‘‘, rekao je Dustin.

Jedva čekamo subotu navečer, odnosno, nedjeljno rano jutro kako bi smo konačno svjedočili ovoj odličnoj priredbi. Makhachev i Poirier uistinu djeluju silno motivirano, a nadamo se da će nam pružiti jednu atraktivnu borbu. Bolji će na kraju pobijediti, a kako je to izgledalo na sučeljavanju sinoć, pogledajte ispod:

Linker
15. lipanj 2024 19:30