UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Serghei Spivac poslao NFL zvijezdu u mirovinu! Može li to noćas ponoviti i osvetiti poraz?

Serghei Spivac

 Jeff Bottari/Zuffa Llc Via Getty Images
Moldavski UFC teškaš pravi je lovac na prekide u MMA kavezu

Serghei Spivac (16-4) je na dominantan način poslao bivšu NFL zvijezdu, Grega Hardyja, u mirovinu.

Na UFC 272 priredbi u ožujku 2022. godine, Spivac je brzo zaustavio Hardyja nakon što ga je srušio na tlo i završio ga ‘‘ground-and-pound‘‘ udarcima iz gornje pozicije, time osiguravši pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi. Ovo je bio Hardyjev posljednji meč u UFC-u jer mu od tada ugovor s najpoznatijom MMA promocijom više nije obnovljen.

Spivac je zatim pobijedio Augusta Sakaija, također tehničkim nokautom, u drugoj rundi na UFC on ESPN 40 priredbi u kolovozu 2022. godine.

Impresivnu pobjedu je zatim ostvario protiv Derricka Lewisa na UFC Fight Night 218 priredbi u veljači prošle godine. Naime, Moldavac je ugušio Lewisa ručnim trokutom u prvoj rundi, a jedini koji je ikada prije uspio prisiliti ‘‘Crnu zvijer‘‘ na predaju je Daniel Cormier 2018. godine.

U svojem posljednjem nastupu na UFC Fight Night 226 priredbi u rujnu prošle godine, Spivac je zaustavljen od francuskog teškaša, Ciryla Ganea, tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Spivac se vraća u oktogon u glavnoj borbi UFC on ESPN 61 priredbe koja će se održati noćas u UFC Apexu, u Las Vegasu. Njegov protivnik je Marcin Tybura (25-8), Poljak koji ga je svladao jednoglasnom sudačkom odlukom 2020. godine.

Može li ‘‘Polarni medvjed‘‘ osvetiti poraz protiv Tybure? Snimku meča u kojem je Spivac poslao Hardyja u mirovinu pogledajte niže.

Linker
13. rujan 2024 03:04