UFC

(VIDEO) Pereira je recept za uspjeh pronašao u videu zagrijavanja Prochazke: ‘Kada to napravi, udarit ću ga u glavu‘

Pereira vs Prochazka

 IAN MAULE Getty Images Via Afp
Izgleda da je ‘Poatan‘ imao točno isplanirani plan za sinoćnji nokaut

Sinoćnji UFC 303 imao je svoje grandiozno finale u vidu monstruoznog nokauta Alexa Pereire nad Jirijem Prochazkom. Čeh je po drugi puta ostao "kratak", a sve je kulminiralo odmjerenim udarcem lijevom nogom u stilu Mirka Cro Copa Filipovića

Nakon pobjede, trener i prevoditelj Pereire, Plinio Cruz, razgovarao je s Full Send MMA i otkrio kako je "Poatanov" udarac nogom u glavu proizašao iz gledanja Instagram klipa na kojem se Prochazka zagrijava.

"Budite oprezni s onim što objavljujete prije borbe," rekao je Cruz. "Pregledavali smo Instagram, samo smo sjedili u pozadini. Netko je objavio video nas kako plešemo tijekom zagrijavanja i Jirija kako se priprema. Ono što je on smatrao ispravnom blokadom za udarac u list bilo je pogrešno, i ja sam to poslao Alexu. Rekao je: ‘Kada to radi, ruke su mu dolje. Udarit ću ovog tipa u glavu.‘"

Jedan korisnik Twittera pronašao je točan video koji su Pereira i njegov trener vidjeli na Instagramu. Sada, kada su ove informacije izašle na vidjelo, možda će borci biti tajnovitiji oko svojih zagrijavanja. Ili je ovo jednostavno bila srećom pogođena greška Prochazke.

Linker
02. srpanj 2024 15:03