UFC

(VIDEO) Ovo postaje sve gore: Paddy Pimblett pojeo gotovo 50 komada piletine i postavio rekord u svom omiljenom restoranu

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Paddy Pimblett)
Nadamo se da će Paddy uistinu potražiti pomoć jer si dugoročno na ovaj način sigurno može narušiti zdravlje

Da Paddy Pimblett pati od poremećaja u prehrani, svima je valjda jasno. Borac je to koji dosta pažnje privlači van kaveza, posebice zbog svoje tendencije da se jako udeblja nakon svojih borbi. Gotovo cijela fizionomija bude mu izmijenjena, no nedavno je rekao da se uspio disciplinirati i riješiti problem.

Međutim, posljednji video kojeg je postavio na svoj YouTube kanal, ne govori baš u prilog tome. Izgleda da se Paddy vratio svojim starim navikama jer je na spomenutom videu prikazano upravo tako. Naime, Paddy je otišao u svoj omiljeni restoran u Liverpoolu gdje je odlučio postaviti rekord – u jedenju pilećih krilaca.

Na početku je rekao da je rekord spomenutog restorana 37 komada, što je bio pravi izazov za UFC-ovog borca. Nakon što je počeo jesti, došao je do 20, te se vidjelo da mu je dosta. Međutim, Paddy nikada ne odustaje te je nastavio trpati hranu u sebe, tako da ih je na kraju pojeo čak 47!

Nakon tolike količine hrane, Paddy je naručio i desert sa sladoledom kojeg je također pojeo, a fanovi u komentarima bili su šokirani. Kako god, Paddy prije borbe svaki put uspješno prođe vagu, no dugoročno to nikako ne može biti dobro. Borac se prvo muči da bi skinuo toliko kilograma, a zatim nakon borbe pak ode u drugu krajnost i tako pretjera s hranom i kilažom.

Nadamo se da će Paddy uistinu potražiti pomoć jer si dugoročno na ovaj način sigurno može narušiti zdravlje. Video Paddyjevog postavljanja rekorda u jedenju piletine možete pogledati ispod:

Linker
19. rujan 2024 13:35