UFC

(VIDEO) ‘Nikada nećeš biti ono što sam ja sada i nikada nećeš dodirnuti zlato, ti si brate obična šala‘

Belal Muhammad

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Dijametralno suprotni karakteri su imali što reći jedan drugom, ali teško je očekivati da će bivši trostruki izazivač dobiti novu šansu

Belal Muhammad nada se da će Colby Covington moći da se dokaže i zasluži još jednu priliku za borbu za UFC titulu u velter kategoriji. No, ne vidi da će se to dogoditi.

Nakon što je Muhammad (24-3) oduzeo pojas UFC-ovog prvaka u velter kategoriji od Leona Edwardsa u glavnoj borbi UFC-a 304, trostruki izazivač Covington (17-4) kritizirao je izvedbu borca palestinskih korijena s adresom u Chicagu. "Chaos" je rekao da će učiniti sve što je u njegovoj moći osigura meč s novim prvakom, ali ne očekuje da će Muhammad dugo zadržati titulu.

Muhammad se naravno ne slaže s tim mišljenjem i planira da ima dugu vladavinu. Nasmijan je zbog Covingtonove iznenadne opsesije borbom protiv njega nakon što je bio ignoriran godinama tijekom njegovih najava za osvajanjem titule, i iako bi volio da u tišini "sredi" jednog od najglasnijih UFC-ovih boraca u oktogonu, teško je da vidi scenario u kojem Covington može da osigura četvrtu priliku za tron.

"On je šala" rekao je Muhammad za MMA Junkie. "Što je on, 0-3 u borbama za titulu? Sve što sam trebao je bilo jednom da to uradim. Nikada nećeš dodirnuti zlato. Nikada nećeš biti ono što sam ja. Samo nastavi da pričaš, brate. Rekao si da ćeš zadržati istu energiju kada te vidim. Molim te. Molim te. Pokaži se u javnosti, jer osim ako ne boriš se protiv drugih boraca, nećeš dobiti još jednu priliku."

"Nadam se da će imati dobar niz pobjeda i pobijediti neke od ovih izazivača i pronaći način da se boriš protiv mene u kavezu."

Kako Covington s pravom nije na Muhammadovom spisku ciljeva u kratkom roku, novi prvak je rekao da planira da se vrati u kavez za svoju prvu obranu titule ove godine, i vidi neporaženog Shavkata Rakhmonova ili bivšeg prvaka Kamaru Usmana kao moguće kandidate.

Što je sve rekao novi prvak, možete poslušati ovdje.

Linker
11. rujan 2024 09:39