UFC

(VIDEO) Merab uhvatio O‘Malleyja u ‘giljotinu‘, pa ga počeo - ljubiti: Pogledajte kako ga je skoro skupo koštao takav potez

Sean O‘Malley vs. Merab Dvalishvili

 Alejandro Salazar/ZUMA Press Wir/Shutterstock Editorial/Profimedia
Trenutak je ovo koji je obilježio ovaj meč, a ni to nije uspjelo dovoljno razbjesniti O‘Malleya da krene jako i pokuša nešto učiniti u ovoj borbi

Kao što su mnogi i očekivali, Merab Dvalishvili bio je jednostavno previše za Seana O‘Malleyja. Od početka borbe nametnuo je svoju igru i polako išao prema novoj dominantnoj pobjedi, dok s druge strane O‘Malley jednostavno nije mogao pogoditi čist udarac. Odlukom sudaca slavio je Merab, te tako uzeo titulu.

Meč je bio čudan od samoga početka. Merab se u prvim sekundama borbe prvo počeo svađati s Timom Welchom, O‘Malleyjevim trenerom, umjesto da se bori, a zatim se u samu borbu miješao sudac Hearb Dean. Iako Merab u niti jednom trenutku nije bio neaktivan, Dean ga je silio da počne ‘‘raditi‘‘ što je naišlo na dosta oštre reakcije.

Međutim, možda i najbizarniji trenutak u cijelom meču dogodio se u drugoj rundi. Naime, Merab je O‘Malleyja imao u ‘‘giljotini‘‘, sjedeći uz žicu, a u jednom trenutku po samom isteku runde počeo ga je – ljubiti. Da, dobro ste pročitali, Merab je u posljednjim sekundama runde počeo ljubiti O‘Malleyja, a zatim se od njega okrenuo prije isteka vremena. O‘Malley se pridigao i počeo udarati Meraba, a tek tad se oglasilo zvono koje je označilo kraj runde.

Trenutak je ovo koji je obilježio ovaj meč, a ni to nije uspjelo dovoljno razbjesniti O‘Malleya da krene jako i pokuša nešto učiniti u ovoj borbi.

O‘Malley je pojas izgubio, a Umar Nurmagomedov bit će prvi izazivač za novog prvaka. Kada će se taj meč točno održati, teško je reći, no to će zasigurno biti jako dobra borba. Merab sada zasluženo uživa u svom rezultatu, a izvedba je ovo bila kakvu je samo mogao poželjeti.

Video spomenute situacije pogledajte OVDJE.

Linker
16. rujan 2024 22:51