UFC

(VIDEO) Jedan će fan postati UFC-ov 'matchmaker'! White otkrio kako izgleda sastanak na kojem slažu borbe

Mick Maynard, Dana White i Sean Shelby
 screenshot
UFC je u sklopu humanitarne akcije odlučio bogato nagraditi jednog svog fana.

Predsjednik UFC-a Dana White i slavna glumica Halle Berry udružili su snage te pokrenuli humanitarnu akciju preko koje jedan sretnik ima priliku osvojiti pregršt atraktivnih nagrada.

Sve donacije u punom iznosu bit će preusmjerene u humanitarne udruge: Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen i No Kid Hungry, a sretni dobitnik dobit će - UFC VIP iskustvo, večeru s Halle Berry, privatni trening s legendarnim Forrestom Griffinom i prvakinjom Valentinom Shevchenko te mnoge druge nagrade među kojima se nalazi i prilika da netko postane UFC-ov 'matchmaker', ali samo za jednu borbu.

"Pobjednik će sjediti na 'matchmaking' sastanku i dopustit ću mu da složi jednu borbu", otkriva White razgovarajući s TMZ-om.

S obzirom na to da bi moglo biti svakakvih prijedloga, predsjednik UFC-a ukratko je objasnio kako izgleda 'matchmaking' u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

"Postoji određeni proces. Na sastanku se nađemo nas četvorica: Sean Shelby, Mick Maynard, Hunter Campbell i ja. Znači, ne izgleda to tako da se ja ušetam i kažem - 'Napravit ćemo to i to.' Postoji procedura tijekom koje raspravljamo, tijekom koje se svađamo, govorimo što se neće dogoditi, što ne možemo napraviti... To je dugačak proces u kojem će sretni dobitnik bio dio te svađe i prepiranja, a na kraju ćemo vidjeti kako će sve to završiti i što će točno dobiti", zaključio je White.

Nažalost, u ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo stanovnici SAD-a, Kolumbijskog distrikta i Kanade (osim provincije Quebec).

Sve potrebne informacije o ovom natjecanju, poput pravila i nagrada možete saznati OVDJE.

Linker
02. listopad 2024 02:02