UFC

(VIDEO) Gotovo je službeno vaganje za sutrašnji UFC 306: Prvak djelovao iscrpljeno, izazivač dosta svježiji

UFC 306

 MMA JUNKIE
Nitko od boraca nije imao problema na vagi koja je završena relativno brzo

Gotova je službena vaga za predstojeći UFC 306, a nitko od boraca nije imao problema s granicama svojih težinskih kategorija.

UFC 306 priredba, koja će se održati ove subote, nije samo sportski spektakl, već i kulturni događaj, smješten u impozantnoj i futurističkoj areni – The Sphere u Las Vegasu. Ova arhitektonska umjetnost, koja već plijeni pažnju svojom revolucionarnom konstrukcijom i vizualnim efektima, savršena je kulisa za večer koja obećava nezaboravne borilačke trenutke. Sferični ekran koji obavija publiku omogućava potpuno uranjanje u borbe, stvarajući neviđeni spoj sporta i tehnologije.

Glavna borba večeri donosi okršaj u bantam kategoriji između karizmatičnog prvaka Seana O’Malleyja, čije borilačke vještine i zabavljačka osobnost osvajaju fanove diljem svijeta, i opasnog izazivača Meraba Dvalishvilija, čiji nepopustljiv hrvački stil borbe obećava pravi rat u oktogonu. O’Malley, sa svojim preciznim udarcima i gotovo umjetničkim stilom, suočit će se s neumornim Dvalishvilijem, borcem poznatim po izvanrednoj kondiciji i spremnosti na neprestani pritisak.

U sunaslovnoj borbi večeri, prvakinja Alexa Grasso branit će svoj pojas u muha kategoriji protiv bivše dugogodišnje vladarice ove divizije Valentine Ševčenko. Njihov prošli susret već je ušao u povijest, a ova trilogijska borba samo će dodatno podići uloge i dramatičnost. Grasso, poznata po svojoj vještini prilagodbe u borbi, suočava se s tehničkom preciznošću Shevchenko, čija dominacija u prošlosti ostavlja malo prostora za pogreške.

Pored ovih borbi za titulu, UFC 306 donosi niz intrigantnih okršaja. Perolaka kategorija donosi sukob Diega Lopesa i Briana Ortege, dva majstora jiu-jitsua, čiji će susret na parteru biti prava borilačka umjetnost. Dva mlada talenta u lakoj kategoriji, Esteban Ribovics i Daniel Zellhuber, donose nepredvidljivost i energiju koja će bez sumnje podići atmosferu u dvorani.

The Sphere, s impresivnim 360° vizualnim projekcijama, stvorit će nevjerojatno iskustvo ne samo za gledatelje u areni, već i za milijune koji će UFC 306 pratiti širom svijeta. Spoj vrhunskih borilačkih okršaja i ove futurističke arene osigurava da će ova noć ući u povijest kao jedna od najuzbudljivijih priredbi u UFC-ovoj povijesti.

Iako "fight card" nije dostojan rečenice "najveći borilački događaj u povijesti UFC-a", produkcijsko-tehnološka strana priredbe zasigurno ima veliki potencijal da opravda tu, izrazito velebnu, konotaciju.

UFC 306 - Službena vaga

Glavni dio priredbe

Prvak Sean O’Malley (61,2 kg) vs. Merab Dvalishvili (60,8 kg) – za bantam titulu

Prvakinja Alexa Grasso (56,2 kg) vs. Valentina Ševčenko (56,7 kg) – za muha titulu

Diego Lopes (66,2 kg) vs. Brian Ortega (66,2 kg)

Esteban Ribovics (70,3 kg) vs. Daniel Zellhuber (70,3 kg)

Ode Osbourne (56,7 kg) vs. Ronaldo Rodriguez (56,7 kg)

Uvodni dio priredbe

Irene Aldana (61,7 kg) vs. Norma Dumont (61,7 kg)

Ignacio Bahamondes (70,7 kg) vs. Manuel Torres (70,7 kg)

Yazmin Jauregui (52,1 kg) vs. Ketlen Souza (52,1 kg)

Edgar Chairez (56,9 kg) vs. Joshua Van (56,9 kg)

Aori Qileng (61,7 kg) vs. Raul Rosas Jr. (61,7 kg)

Linker
14. rujan 2024 15:16