UFC

(VIDEO) ‘Dobra je stvar da je radio kao vulkanizer‘: Alex Pereira oduševio fanove gestom koju je napravio za svog vozača

Alex Pereira

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
UFC-ov prvak poluteške kategorije nije čekao nekog drugog da obavi posao, nego se prihvatio alata i odradio sve što je potrebno

Alex Pereira u ranim nedjeljnim satima naći će se na jednom od najtežih ispita u dosadašnjoj karijeri. ‘‘Poatan‘‘ čeka revanš s Jirijem Prochazkom, borcem kojeg je porazio u 11. mjesecu prošle godine.

Međutim, pobjeda u prvom meču sada ne znači previše. Nekoć je i Michael Bisping upozoravao Lukea Rockholda kako je svaki meč drukčiji i da se ne oslanja previše na pobjedu u prvom dvoboju. Rockhold je na kraju završio nokautiran u revanšu, iako je prvi meč lakoćom dobio.

Uzmemo li u obzir da je Prochazka dobio prvu rundu u meču protiv Pereire, prije nego je nokautiran u drugoj, jasno je kako Jiri posjeduje alate za ugroziti Pereiru. Uz sve to, oba borca prihvatila su ovaj meč na ‘‘short notice‘‘ i teško je procijeniti tko će doći u boljoj spremi na ovaj dvoboj.

No, veličina Alexa Pereira između ostalog leži u njegovoj spremnosti da nastupi bilo kada, bilo gdje i protiv bilo kojeg protivnika. Pereira je istinski borac koji oduševljava MMA fanove sve od dolaska u UFC.

Osim što oduševljava borilačkim vještinama, Alex Pereira nerijetko zadivljuje javnost svojim zanimljivim i humorističnim karakterom. Kad bi se služio engleskim jezikom, teško je i zamisliti kolika bi zvijezda bio Alex Pereira, ali jako dobar status ‘‘Poatan‘‘ uživa i govoreći samo portugalskim jezikom.

Ususret nadolazećem meču protiv Prochazke, Pereira je ponovno uspio oduševiti fanove. Društvenim mrežama širi se video koji prikazuje Alexa Pereiru kako pomaže svom vozaču kojem je bila potrebna promjena gume na automobilu.

Mnogi poznati sportaši vjerojatno se ne bi uhvatili tog posla kao što ga se uhvatio Pereira. ‘‘Poatan‘‘ je bez pogovora zamijenio gumu na automobilu kako bi nesmetano mogao nastaviti put ka aerodromu.

Pereiri je dobro došlo iskustvo koje je stekao radeći u vulkanizerskoj radnji, prije nego je započeo svoju borilačku karijeru. Vidljivo je kako je ‘‘Poatan‘‘ nebrojeno puta radio ovakve poslove i lakoćom je odradio zamjenu gume.

Neki će reći kako ovo nije pretjerano velika gesta, ali kao što smo već spomenuli, Pereira je pokazao kako ga slava nije promijenila. ‘‘Poatan‘‘ je i dalje dovoljno prizemljen i skroman, spreman ‘‘zaprljati ruke‘‘ i ne glumiti zvijezdu. Uostalom, zato ga fanovi i vole.

Linker
28. lipanj 2024 00:18