UFC

VIDEO: Conor McGregor podijelio snimku s treninga, umalo je nokautirao sparing partnera

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Na snimci izgleda kao da je Irčeva ljevica jednako opasna kao i prije

Povratnička borba Conora McGregora koja ruši rekorde udaljena je samo šest tjedana te stoga bivši UFC-ov dvostruki prvak pojačava svoje napore na treningu. Vjerojatno je zato McGregor zamalo nokautirao svog sparing partnera tijekom nedavnog treninga.

Prošlo je gotovo tri godine otkako smo posljednji put vidjeli McGregora u oktogonu. Bilo je to na UFC-u 264 u srpnju 2021. godine. McGregor se borio s Dustinom Poirierom po treći puta i nesretno je završio borbu slomivši nogu pred kraj prve runde. Od tada se popularni Irac oporavljao i snimao film ‘The Road House‘, ali sada je napokon spreman ponovno se boriti u UFC kavez.

UFC-ova superzvijezda suočit će se s Michaelom Chandlerom koji preferira borbu na nogama unatoč svom elitnom hrvačkom umijeću. Sve dok Chandler ne pokuša hrvati s McGregorom u njihovoj glavnoj borbi na UFC-u 303, to ide barem malo u korist za "Notoriousa" i povećava mu šanse da pobijedi na dramatičan način. Naravno, pod uvjetom da se McGregor može vratiti u formu nakon trogodišnje pauze od borbi.

Trenutno se čini da se priprema za nezaboravan povratak u akciju. Tijekom nedavnih sparing snimki koje je Irac objavio na društvenim mrežama, McGregor se može vidjeti kako izvodi jedan od svojih poznatih lijevih kontra udaraca. Udarac je čisto pogodio njegovog sparing partnera koji je zateturao unatoč tome što je nosio zaštitnu kacigu.

Što kažete, je li ta ljevica ubojita kao i prije?

Linker
30. lipanj 2024 18:35