UFC

(VIDEO) ‘Ankalaev, dolazim!‘: Zavirite u početnu fazu Rakićevog trening kampa

Aleksandar Rakić (lijevo) i Roberto Soldić (desno)

 Screenshot (youtube, Aleksandar Rakić)
Ponajbolji UFC-ov poluteškaš započeo je s pripremama koje će odraditi u Vitezu

Pripreme Aleksandra Rakića za nadolazeći meč protiv Magomeda Ankalaeva nešto je što ćemo pomno pratiti tijekom narednog perioda. "Raketa" će 26. listopada (10. mjesec) nastupiti na UFC 308 eventu u Abu Dhabiju, a pripreme će odraditi na teritoriju Bosne i Hercegovine, točnije, u Vitezu.

Roberto Soldić priredio je sve uvjete za visokokvalitetan trening kamp. Uz Rakića i Soldića, na treninzima u Vitezu pojavljuju se Ahmed Krnjić i Agron Smakići, a tim će se zasigurno dodatno širiti dolascima još nekih boraca iz regije.

Rakić će pripreme za ovaj meč dodatno približavati fanovima putem svojeg YouTube kanala. Srpski poluteškaš u posljednje vrijeme vrlo je aktivan na svom kanalu i pruža nam jako zanimljiv sadržaj.

"Ankalaev, dolazim!", naziv je prvog videa u sklopu serijala koji će Rakić snimati tijekom trening kampa, a tijekom gotovo 12 minuta videa možete vidjeti mnoštvo interesantnih i zabavnih trenutaka.

Između ostalog, kraće snimke sparinga također su dio ovog uratka, kao i vrlo zanimljiva druženja izvan dvorane tijekom kojih Roberto Soldić prednjači kao glavni govornik i šaljivdžija. Naravno, unutar dvorane i teretane sve je na maksimalno ozbiljnoj razini i Rakić ovim pripremama pristupa maksimalno fokusiran. Vidljivo je kako Rakić i uživa u ovakvom okruženju među borcima koji su mu sjajni sparing partneri, ali i dobri prijatelji.Nećemo previše otkrivati, najbolje je da sami pogledate video na Rakićevom kanalu. Mali problem možda će predstavljati činjenica da uglavnom govori na njemačkom jeziku, ali čak i ako ne baratate tim jezikom, sve će vam biti više nego jasno.

Linker
23. rujan 2024 00:07